Konyasporlu Futbolcular KMÜ’de

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu (KMÜBESYO) tarafindan düzenlenen söyleside Konyaspor’un genç yetenekleri Ahmet Önay ve Ömer Ali Sahiner ögrencilerle bulustu. Söylesiye üniversite personeli ve çok sayida ögrenci katildi.

 Konyasporlu Futbolcular KMÜ’de

Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi Konferans Salonunda gerçeklestirilen söylesi saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi. Söylesinin açilis konusmasini yapan Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardimcisi Doç. Dr. Murat Tekin “Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi olarak siradan degil aranan üniversite olma yolunda farkindalik yaratmak ve ögrencilerimize yol gösterici olmalari amaciyla futbolcularimizi onlarla bulusturduk. Faydali ve keyifli bir söylesi olmasini temenni ediyorum.” dedi.

Söylesi futbolcularin kendilerini tanitmasiyla basladi. Ahmet Önay çocuklugundan bu güne dek zor zamanlar geçirdigini dile getirerek, “Insan için bazi degerlerin kazanilmasi kolay olabiliyor fakat spor zaman içinde basarili olunabilecek bir deger. Sabrederek, çalismaya devam ederek basariya ulasmaniz mümkün. Bizler bunun birer örnegiyiz ve insallah sizler de basarili olarak hedeflerinize ulasirsiniz.” seklinde konustu.
Ahmet Önay’in ardindan söz alan Ömer Ali Sahiner ise futbola nasil basladigini anlatarak hedeflerinden bahsetti. Sahiner, “10 yasimdan bu yana futbolun içerisindeyim. Ne zaman aceleci davransam bir aksilik yasadim. Fakat sabirli oldugum zamanlarda hep basariya ulastim. Burada önemli olan sizin hedeflerinizin olmasi ve bu hedef dogrultusunda yilmadan çalismaya devam etmeniz. Size olan inancin azaldigini hissettiginiz zamanlarda dahi hedeflerinizden vazgeçmeyin. Vakti geldiginde istedikleriniz gerçeklesecektir.” diye konustu.
Ögrencilerin sorularini yanitlayan Ömer Ali Sahiner ve Ahmet Önay’a tesekkür belgesi verilmesi ve plaket takdiminin ardindan toplu fotograf çekimiyle söylesi sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284