KOP Gençlik Festivali Basliyor

Karaman’in ev sahipliginde yapilacak olan 1. Uluslararasi Kop Gençlik Festivali yarin basliyor. 3 gün sürecek festival kapsaminda; atölyeler kurulacak, fuar, kültür sanat etkinlikleri ve paneller gerçeklestirilecek, konserler düzenlenecek.

 KOP Gençlik Festivali Basliyor

Karaman Valiligi, Karaman Belediyesi ve KOP Idaresi isbirligi ile gerçeklestirilen ve 60 ülkeden 1500 ögrencinin katilacagi Kop Gençlik Festivali, 8 Mayis Cuma günü Festival yürüyüsü ile basliyor. Saat 17.00’de Belediyespor tesislerinde toplanacak ögrenciler, protokol üyeleri ile birlikte Otogar’dan Aktekke Kent Meydani’na kadar yürüyerek halki selamlayacak. Saat 18.00’deki açilis kokteylinin ardindan saat 20.00’de, Piri Reis Kültür Merkezi alaninda Triana Park ve sevilen sanatçi Ugur Isilak sahne alacak.

Atölye, Fuar ve Panel gibi Kültür-Sanat etkinlikleri ile devam edecek festivalin 9 Mayis Cumartesi günkü konser sanatçisi ise ünlü sarkici Mustafa Ceceli olacak. Ceceli saat 20.00’de Piri Reis Kültür Merkezi alaninda sevilen sarkilarini seslendirecek.
Festivalin üçüncü gününün sürpriz programi ise Türk Yildizlari pilotlarinin yapacagi muhtesem uçus gösterisi. Çogu insanin kolay kolay bir daha sahit olamayacagi, uçaklarin gökyüzündeki dans gösterisi Fen Lisesi ile 3.TOKI arasindaki alanda 10 Mayis Pazar günü saat 14.30’da baslayacak. Gün boyu atölye, fuar ve panellerle devam edecek olan Kop Gençlik Festivali, Piri Reis Kültür Merkezi alaninda saat 20.00 de düzenlenecek Gökçe konseri ile sona erecek.
Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Karaman’in çok önemli bir organizasyona ev sahipligi yaptigini belirterek; hem festivale katilan yerli ve yabanci konuklarin, hem de Karamanli vatandaslarin 3 gün boyunca birbirinden güzel programlara ortak olacagini vurguladi. Baskan Çaliskan Kop Gençlik Festivaline tüm Karaman halkini davet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284