KOSGEB Heyetinden Vali Koca’ya Ziyaret

KOSGEB Il Müdürü Mevlüt Tavsan ve KOSGEB heyeti, “Avrupa KOBI Haftasi” nedeniyle Vali Murat Koca’yi Makaminda ziyaret etti.

KOSGEB Heyetinden Vali Koca’ya Ziyaret



Ziyarette KOSGEB Müdürü Mevlüt Tavsan ile KOSGEB heyeti yürütülen çalismalar hakkinda Vali Koca’ya bilgi verdiler.
Ziyarette KOSGEB Müdürü Mevlüt Tavsan, Avrupa Küçük Isletmeler yasasina dayanilarak Avrupa ülkeleri ile birlikte Ülkemizde de KOBI’lerin ve girisimcilerin desteklenmesi, girisimcilik profilinin yükseltilmesi, gençleri girisimcilige özendirmek amaciyla 25 - 30 Kasim 2013 tarihleri arasinda KOBI haftasi etkinlikleri yürütülmektedir. KOSGEB olarak etkinlikler kapsaminda; Il Milli Egitim Müdürlügünün belirledigi 10 farkli Ilkögretim, Orta Ögretim ve Lise Ögrencilerinin Karaman Esnaf Odasinin katkilariyla okullarindan alinarak Karaman Organize Sanayi Bölgesinde bulunan firmalara ziyaretler gerçeklestirildigini ve burada ögrencilere iskollari ve girisimcilik hakkinda bilgi verildigini, ögrencilerin is fikirleri egilimlerinin ögrenildigini ifade etti. Yine etkinlikler kapsaminda 27 Kasim 2013 saat 14.00’te Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde ögrencilere yönelik Girisimcilik konulu etkinlik gerçeklestirilecegini ifade etti.
Yapilan etkinliklerin sonucunda güzel bir etkilesim yakalandigini ifade eden Mevlüt Tavsan, bu yil ve geçmis yillarda oldugu gibi gelecek yillarda da bu faaliyetlerin tekrar edilecegini, faaliyet sayisi olarak 2013 yilinda da ülkemizin Avrupa ülkeleri arasinda birinci sirada olacagini söyledi.
Vali Murat Koca ise ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek yaptigi konusmada: “ 25 – 30 Kasim tarihleri arasinda kutlanan Avrupa KOBI Haftasinin ilimiz ve ülkemiz için hayirli olmasini temenni ediyorum. Ilimizde göstermis oldugunuz faaliyetler bizleri son derece memnun etmistir. Ilerleyen zamanlarda daha genis kapsamli özellikle enerji alaninda projeler ortaya koyarak ilimizin gelisimine ivme kazandiracaginizi ümit ediyor, KOSGEB Müdürümüz basta olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür ediyorum.” dedi.
Gerçeklesen ziyaret hatira fotografi çekilmesiyle sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284