Köy Enstitülerinin Kurulus Yildönümünde, Mezunlar Ivriz’de Bulustular

17 Nisan Köy Enstitülerinin kurulus yildönümü ilimize komsu Eregli’de Ivriz Anadolu Sosyal Bilimler Lisesinde çesitli etkinliklerle kutlandi.

Köy Enstitülerinin Kurulus Yildönümünde, Mezunlar Ivriz’de Bulustular

Yurdun dört bir yanindan gelen Ivriz Köy Enstitüsü mezunlari egitimciler Eregli’de bulustu. Mezunlarin bulusmasinda yurt disindan ve Türkiye’nin çesitli illerinden gelen Ivriz mezunlari arasinda bulunan eski bakanlardan Fikret Ünlü, Eregli Kaymakami Sakir Erden, CHP Konya milletvekili adayi Dr. Mustafa Hüsnü Bozkurt, CHP milletvekili adayi Gülsüm Florinali, CHP milletvekili adayi Cemal Cömert, CHP milletvekili adayi Dr.Ali Soyar, CHP Konya Il Baskani, CHP Eregli ilçe baskani Bülent Ecevit Tatlidil ve çok sayida mezun Egitimci ve aileleri katildi.
Atatürk anitina konulan çelenk sunma programinin ardindan yapilan saygi durusu ve okunan Istiklal Marsinin ardindan ise Ivriz Sosyal Bilimler Lisesi salonunda düzenlenen programda mezunlar günün önemine dair konusmalar yaptilar. Daha sonra Ivriz Sosyal Bilimler Okul Müdürü Akça ve Eregli Kaymakami Sakir Erden’e günün önemine dair plaket verildi.
Salonda düzenlenen programin sonrasinda ise konuklar gençliklerinin geçtigi yerleri gezerek yapilan sikma ikramiyla, temiz hava esliginde hos vakit geçirirken özlem giderdiler aksam ise onurlarina verilen yemekte tekrar bir araya geldiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284