KPSS`de Tarih Degisikligi

KPSS, ön lisans düzeyinde 22 Eylül Cumartesi sabah, ortaögretim düzeyinde ise 23 Eylül Pazar sabah olmak üzere iki oturumda yapilacak.

KPSS`de Tarih Degisikligi

ÖSYM, ''KPSS, ön lisans düzeyinde 22 Eylül 2012 Cumartesi sabah, ortaögretim düzeyinde ise 23 Eylül 2012 Pazar sabah olmak üzere iki oturumda tamamlanacaktir'' açiklamasinda bulundu. Ayrica KPSS lisans adaylari, ÖSYM'nin internet sitesinden puan türü ve lisans programi bazinda siralamalarini ögrenebilecek.
ÖSYM'den yapilan yazili açiklamada, ''23 Eylül 2012 tarihinde ortaögretim düzeyinde Pazar sabah, ön lisans düzeyinde ise Pazar ögleden sonra olmak üzere iki oturumda yapilacagi duyurulan 2012 Kamu Personel Seçme Sinavi (2012-KPSS Ortaögretim/Önlisans), ön lisans düzeyinde 22 Eylül 2012 tarihinde Cumartesi sabah, ortaögretim düzeyinde ise 23 Eylül 2012 tarihinde Pazar sabah olmak üzere iki oturumda tamamlanacaktir'' ifadeleri yer aldi.
KPSS lisans adaylari, ÖSYM'nin internet sitesinden puan türü ve lisans programi bazinda siralamalarini ögrenebilecek.
ÖSYM'den yapilan yazili açiklamaya göre, //ais.osym.gov.tr internet adresine TC kimlik numaralari ve sifreleriyle girecek adaylar, “Lisans Programi Bazinda Siralama” sayfasindan bilgilere ulasabilecek.
Bu uygulamanin, adaylarin tercihlerinde yardimci olmak amaciyla gelistirildigine isaret edilen açiklamada, “Görüntülenen sayfa belge niteligi tasimaz. Her türlü degerlendirmede ÖSYM sisteminde kayitli bilgiler esas alinir” ifadelerine yer verildi.

AA
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284