Kuaförler Pazar Günü Kapalı Olacak

Berberler ve Kuaförler Odası tarafından alınan yeni bir kararla bayan kuaförleri bu Pazardan itibaren kapalı olacak.

Kuaförler Pazar Günü Kapalı Olacak

Kuaför işyerlerinin hafta tatillerinin yeniden düzenlenmesi konusunda açıklama yapan Pekoğlu, “İnsanları diğer canlılardan ayıran önemli özelliklerden biri, insanların aile düzeni içinde yaşamalarıdır. Esnafımızın çoğunun ruh dengesinin bozulmasının, intiharların, intihar teşebbüslerinin, cezaevlerine düşmelerinin arkasındaki esas sebep gerek kendisine, gerekse ailesine zaman ayıramamasıdır. Dolayısıyla kendisine vakit ayıramayan bir toplumda aile yapısının çöktüğü ve bu çöküntüye bağlı olarak toplum huzurunun kalmadığı tespit edilmiştir. Aile, ne kadar sağlam olursa, toplum o derece güçlü temeller üzerine kurulmuş olur. Evlerin otelden farkı kalmadığı, sadakat, iffet, hayâ, karşılıklı sevgi ve anlayış gibi manevi değerlerin azaldığı Ailenin zayıfladığı, zedelendiği, vazifelerini yapamadığı zamanlarda gayri meşru serbest münasebetler artmakta, beden ve ruh sağlığı bozuk nesiller toplumu işgal etmektedir. Gecesi gündüzü olmayan, bayramını bile düzgünce yaşayamayan, bir özel gününde çocuklarıyla, annesi babasıyla oturup vakit geçiremeyen üyelerimizin bu sorununa dur demek için 5362 Sayılı Kanunla verilen yetkiye dayanılarak yapılan Genel Kurulda alınan karar gereğince bayan kuaförlerimizin Salı günü olan hafta tatili günleri 4 Mart Pazar gününden başlayarak pazar gününe alınmıştır. Hafta tatillerine uymayanlar hakkında 5362 sayılı kanunun verdiği yetkiye dayanarak haklarında tutanak tutulup disiplin kuruluna sevk edilecektir. Bu uygulamamızın da halkımız tarafından takdirle karşılanacağını umuyor, saygılar sunuyorum” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ilhan
Ilhan - 5 yıl Önce

Kuaförlük bir hizmet sektorü. İnsanlar bu hizmeti haftanın hergünü almali. Zorla degil isteyen çalışir.

Akıllı
Akıllı - 4 yıl Önce

Allah aşkına cumartesi pazar düğün günüdür. Gelinbaşı kuaförler in kazanç kapısıdır. Ne yapacak gelinler saç yaptırmayacak mı? Ben size söyleyeyim düğün salonları maaşlı bir eleman tutup salonda yapacaklar gelinlerin saçını makyajını. Sizde 1 sene sonra ağlamaya başlarsınız.

Bingöl ili berberler ve kuaförler başkanı hayri Dursun
Bingöl ili berberler ve kuaförler başkanı hayri Dursun - 6 yıl Önce

Söylemlerinize katılıyor ve sizi sonuna kadar desteyliyoruz

Hayri dursun
Hayri dursun - 6 yıl Önce

Bingöl berberler ve kuaförler derneği olarak söylemlerinizi taktir ediyor ve sonuna kadar destekliyor

Ben
Ben - 5 yıl Önce

Saat kacta kapaniyor

Ben192928
Ben192928 - 5 yıl Önce

Saat kacta kapaniyor

Sabire eken
Sabire eken - 4 yıl Önce

Çalışanlar ne yapacak.hafta ici izinli olamıyoruz pazar günü. Gidebiliyorduk tek kuaföre

Sami A ktürk
Sami A ktürk - 4 yıl Önce

Arkadaşlar yapmayın lütfen pazar günleri nasıl bir banka,ptt ,vergi dairesi noter vesaire gitmiyorsanız kimse buna karşı çıkmıyorlar neden düzen böyle değilmi o zaman insanlarda pazar günleri kuaföre gelmiyecek bu düzene alışacak neden karşı çıkıyorsunuz Hiç bir şey AiLEMiZDE daha değerli değildir 32 senelik bir meslektaşımız olarak yıllarca açısını çektim şimdi daha mutluyum iyiki tatil oldu unutmaýın bizler vasıfsız değilmi kuaförüz ve insanız pazar tatili hepimizin hakkı

SIRADAKİ HABER

banner284