Küçük Ögrenciler KGRT’ye Hayran Kaldi

Milli Egitim Müdürlügü tarafindan her ay bir konu üzerinde olusturulan EDEP projesi kapsaminda Mart ayinin konusu olan “Bagimsizlik ve Özgür Düsünebilme” temasi kapsaminda Yem Sanayi Ilkokulu’ndan bir grup ögrenci KGRT’yi ziyaret ederek basin ve yayincilik konusunda bilgiler aldilar.

 Küçük Ögrenciler KGRT’ye Hayran Kaldi

Sinif ögretmenleri Gülay Yildirim ve Nurcan Eroglu ile birlikte kurumumuzu ziyaret eden minik ögrenciler KGRT’yi bu kadar büyük ve gelismis beklemedikleri için görünce çok sasirdiklarini ifade ettiler.

Sinif ögretmeni Gülay Yildirim, “Çocuklarimiza basin yayin kuruluslarinin nasil çalistigini göstermek amaciyla bugün sizleri ziyaret ettik. Bizleri kabul ettiginiz için öncelikle sizlere tesekkür ediyoruz. Bu proje kapsaminda üçüncü sinif ögrencilerimize hak ve özgürlüklerimiz konusunda bir seminer verdik. Bugün KGRT televizyonunu ziyaret ettik. Ayrica okul gazetemiz var. Siniflarimizda bagimsizlik ve özgür düsünceyle ilgili özlü sözlerimiz var. Ayrica resim, siir ve kompozisyon yarismalarimiz var. Onlari degerlendirip Milli Egitim’e gönderecegiz. Orada yapilacak degerlendirme kapsaminda hangi okul basariliysa onlar birinci olacak” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284