Küçükler Futbolda Sampiyon “Zübeyde Hanim Ortaokulu”

2014-2015 Egitim ve Ögretim yili okul sporlari faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilen okullar arasi küçükler futbol il birinciligi müsabakalari sona erdi.

 Küçükler Futbolda Sampiyon “Zübeyde Hanim Ortaokulu”

2014 - 2015 Egitim ve ögretim yili okul sporlari faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen okullar arasi küçükler futbol il birinciligi müsabakalari 10 okuldan 120 sporcunun katilimi ile Yunuskent Futbol Sahasi’nda oynanan final müsabakalarinin ardindan sona erdi.

Yunuskent futbol sahasinda oynanan küçükler futbol il birinciligi müsabakalari zorlu ve çekismeli maçlara sahne oldu. Sporcular soguk havaya ragmen okullarini en iyi sekilde temsil edebilmek ve il birincisi olabilmek için kiyasiya mücadele ederken ortaya çikan mücadele renkli görüntülere sahne oldu.
Yedi gün süren kiyasiya mücadelenin ardindan sampiyonluk ipini Zübeyde Hanim Ortaokulu gögüslerken, ikinci Alparslan Ortaokulu, üçüncü Mümine Hatun Ortaokulu, dördüncü Imam Hatip Ortaokulu oldu. Kategorisinde rakiplerini bir bir yenerek sampiyon olan Zübeyde Hanim Ortaokulu, gerçeklesecek olan bölge grup müsabakalarinda Karaman’i temsil etme hakki elde etti.
Müsabakada dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürü Vedat Akyar, Zübeyde Hanim Ortaokulu Müdürü Yüksel Saglam ve Beden Egitimi Ögretmeni Yasar Alaca tarafindan verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284