Kulüplerden Aydogdu`ya Ziyaret

Amatör Spor Haftasi etkinlikleri öncesi Karaman`da faaliyetlerini sürdüren Kulüpler, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu`yu makaminda ziyaret ettiler.

Kulüplerden Aydogdu`ya Ziyaret

Karaman Amatör Spor Kulübü baskanlari ve yönetim kurulu üyeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu'yu makaminda ziyaret ederek, böyle sicak bir ortamda birlikte olmanin memnuniyetini dile getirdiler. Karaman'da amatör sporu canlandirmak için yikici degil yapici bir yol izlemenin ilimize daha çok kazanç saglayacagini belirten kulüp yöneticileri, Karaman'da amatör sporu canlandirarak için faaliyete geçirecekleri projelerden bahsettiler.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kasim Aydogdu ise konusmasinda ziyaretten memnun oldugunu, ilimizde Karaman halkina hizmet veren kurumunun kulüplerle daha güzel projelere imza atacagini belirtti.
Aydogdu, “Il Müdürlügümüzün kapilarini tüm kulüplerimize ve gençlerimize sonuna kadar açtik, yapmis oldugumuz faaliyet ve çalismalarimiz bunun bir kanitidir. Bünyemizdeki tesis ve antrenörlerimiz ile mesai saati gözetmeksizin sporun ve sporcunun yaninda olduk. Böyle güzel çalismalarin sonucunda geri dönüslerin olumlu olmasi Il Müdürlügümüz ailesini de mutlu ediyor” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284