Kuntoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürleriyle Bir Araya Geldi

2016-2017 eğitim öğretim yılının değerlendirilmesinin yapıldığı İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Kuntoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürleriyle Bir Araya Geldi

Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Maarif Müfettişi Mehdi Sezer katıldı.

Toplantıya katılanları selamlayarak konuşmasına başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu toplantının amacından bahsederek 2016-2017 eğitim öğretim yılında yapılan faaliyetlerin değerlendirileceğini ifade etti. Kuntoğlu kendisinin şubat ayı itibariyle Karaman’a atandığını hatırlatarak Karaman’ın eğitim alanında iyi durumda olduğunu dile getirdi.

İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu başarının bir bütün olduğunun altını çizerek başarıda öğrenciden öğretmene veliden yardımcı hizmetlerde çalışan personele kadar herkesin katkısının olduğunu belirtti.

Toplantıda değerler eğitimi uygulaması konusunda bilgiler veren İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, “Öğrencilerimizin hem bilimsel faaliyette bulunmasını hem de vatan, millet, bayrak ve aile sevgisini yani insan olma vasıflarını kazanmasını istiyoruz. Bu bağlamda bu proje bizim için önem arz etmektedir. Değerler eğitimi konusunda İl Müftülüğü ile protokol imzaladık. Önümüzdeki yıl okul öncesi eğitim verilen tüm okullarımızda serbest etkinlik saatlerinde bu projeyi uygulayacağız.” diye konuştu.

15 Temmuzda gerçekleştirilen hain darbe girişimine ayrı bir parantez açan İl Müdürü Kuntoğlu, “Hain darbe girişimi ülkenin bağımsızlığına ve bütünlüğüne karşı bir eylemdir. Hamdolsun milletimiz ülke olarak parti, sendika, fikir ve düşünce ayrılıklarını bir kenara bırakarak 15 Temmuz gecesi kurtuluş savaşında olduğu gibi canı pahasına bu ülkeyi savundu. 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıl dönümünde, Türkiye genelinde anma etkinlikleri düzenlenecek. Bu anlamda ilimizde de yapılacak etkinliklere katılımın sağlanmasını istiyoruz” dedi.

Eğitim öğretim faaliyetleri kapsamında öğrencilerin akademik ve sosyal başarılarının ele alındığı toplantıda ayrıca merkezi sınav analizleri, Avrupa Birliği Projeleri, TÜBİTAK ve Kalkınma Ajanslarının Projeleri hakkında bilgilendirmeler yapılırken gelecek yıl da yapılacak olan faaliyetler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2017, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284