Kurban Bayrami Kutlandi

Vali Murat Koca Polisevinde düzenlenen bayramlasma programina katildi.

Kurban Bayrami Kutlandi

Kurban Bayrami kutlama programi, 15 Ekim 2013 Sali günü saat 13.30 da Polisevinde düzenlenen bayramlasma programi ile basladi. Bayramlasmaya Vali Murat Koca, Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Garnizon Komutani J. Kd. Alb. Mustafa Akis, Belediye Baskani Dr. Kamil Ugurlu, Cumhuriyet Bassavcisi V. Ali Türk, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Vali Yardimcisi Sedat Yildirim, Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir, daire müdürleri, sivil toplum kurulus temsilcileri, protokol üyeleri, emniyet mensuplari ve vatandaslar katildi.
Polisevinde düzenlenen bayramlasmanin ardindan sirasiyla Karaman Açik Cezaevi ve Il Jandarma Komutanligi ziyaret edilerek hükümlü ve askerlerin bayrami kutlandi. Bayramlasma ziyaretlerine Hanimefendi Vildan Koca’nin da katilimiyla Karaman Devlet Hastanesinde hastalara bayram ziyareti ve geçmis olsun dileklerinde bulunarak devam eden Vali Murat Koca daha sonra 112 Acil Servis ve Itfaiye teskilatini ziyaret ederek bayramini kutladi.
Vali Murat Koca, Hanimefendi Vildan Koca ve protokol üyeleri ile birlikte daha sonra Sevgi evlerinde kalan çocuklari ziyaret ederek bayramlarini kutladi. Çocuklarla bir süre sohbet eden ve onlara çesitli hediyeler veren Vali Koca, Hanimefendi Vildan Koca ile birlikte bayramlasma ziyaretine huzurevinde kalan yaslilari ziyaret ederek devam etti. Huzurevi sakinlerinin bayramlarini kutlayan ve onlarla yakindan ilgilenen Vali Koca’nin huzurevi ziyaretine, Garnizon Komutani J. Kd. Alb. Mustafa Akis ve esi, Vali Yardimcisi Sedat Yildirim, Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve esi de eslik etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284