Küresel Sorunlar Ve Medya Paneli Yarın

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından organize edilen ve Başbakanlık Tanışma Fonu, Konya ve Karaman Valilikleri, Konya Büyükşehir ve Karaman Belediyeleri, KON TV ve Beşinci Mevsim Prodüksiyon’un katkılarıyla düzenlenen Uluslar arası Kültür Turizmi ve Medya Kurultayı’nın Karaman ayağı 16 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Küresel Sorunlar Ve Medya Paneli Yarın
14 Temmuz Perşembe günü Konya’da başlayan ve 15 Temmuz Cuma gününe kadar devam eden kurultaya Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’da katılacak
Bugün saat 10.00’da Piri Reis Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan kurultay Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Sinan Burhan, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Vali Süleyman Tapsız ve Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın açılış konuşmalarıyla başlayacak.
Daha sonra Doç. Dr. Mehmet Kurt tarafından Karaman ve Karamanoğlu Mehmetbey Sunumu yapılacak. Sunumun ardından “Küresel Sorunlar ve Medya Paneli”ne geçilecek. Panelin moderatörlüğünü Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet yapacak. Mısır Alkhabar Alyoum Gazetesi Yazı İşleri Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Tohamy Montaser “Mısır’da Demokrasinin Geleceği”, Kerkük Gazetesi Türkiye temsilcisi Şemsettin Kuzeci “Irak Arap, Kürt ve Türkmen toplulukları açısından Türkiye’nin İmajı”, Azerbaycan Yeniçağ Gazetesi Editörü Agil Farajov “Güney Kafkasya’da son durum, Ermenistan-Azerbaycan çatışmasının bölgesel yansımaları”, Türk Arap Stratejik Araştırma Enstitüsü Başkanı Türk Gazeteci Muhammed Adil “Türk-Arap ilişkilerinde medyanın rolü” konularında bilgiler verecekler.
Kale Sosyal Tesislerinde verilecek yöresel öğle yemeğinin ardından konuklara Kale içi, Aktekke Cami, Hatuniye Medresesi ve Yunus Emre Türbesi gezdirilecek.
Konuklar daha sonra Konya’ya geri dönecek ve Mevlana Kültür Merkezi’ndeki Sema gösterisini izleyecek.
 

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2016, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284