Kurumlar Arasi Futbol Müsabakalari Basladi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlügü ve Karaman Belediyesi Kent Konseyi Spor Meclisi tarafindan organize edilen Kurumlar arasi Futbol Turnuvasi basliyor.

 Kurumlar Arasi Futbol Müsabakalari Basladi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilecek olan Karaman Belediyesi Kent Konseyi Spor Meclisi Kurumlar arasi futbol turnuvasi 27 Kurum Takiminin katilimi ile 25 Mayis tarihinde Yunuskent Sentetik Futbol Sahasinda basliyor.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü ile Karaman Belediyesi tarafindan organize edilen kurumlar arasi futbol turnuvasi Karaman’da hizmet veren Kurum ve Kuruluslardan yogun ilgi gördü. 22 Mayis 2015 tarihinde Spor Il Müdürlügü toplanti salonunda gerçeklestirilen teknik toplantinin ardindan belirlenen fikstürde 6 grup 4 erli takim olurken 7. grup 3 takim olarak yer aldi.
Kurumlar Arasi Futbol Turnuvasi Tertip Komitesi kura çekiminden önce, turnuvaya katilan Kurum Takimlarinin temsilcilerine kurallarla ilgili bilgi verdi. Maçlar 30 ar dakikalik 2 devre olarak oynanacak. 22 kisilik kadronun tamami esame listesinde yer alabilecek. Maç boyunca 5 oyuncu degistirme hakki olacak. Her Takimda en fazla bir tane aktif futbolcu olabilecek. Maçlar hafta içi saat 16:00 da baslayacak. Haftasonu Cumartesi öglenden itibaren oynanacak. Gruplardan birinci ve ikinci olarak tamamlayan takimlar bir üst eleme turuna yükselecek. Eleme turlari 35 er dakikalik devreler halinde oynanacak. Maçlar Yunuskent Sentetik sahada oynanacak.
Turnuvanin amacinin çesitli kurumlarda çalisan personelin birbirleriyle kaynasmalari, tanismalari oldugunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, turnuvanin birlige, beraberlige ve ortak sevince de vesile olacagina da inandigini kaydetti.
Kisacik ayrica, turnuvanin play-off ruhuna uygun, centilmenlikle sona erecegini ve bu nedenle müsabakalarin kazanani Karaman olacagini düsündügünü ifade ederek, turnuvaya katilan tüm takimlara simdiden basarilar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284