Kurumlar Arasi Futbol Turnuvasi Basladi

Baskan Çaliskan `Spor Birlik ve Beraberlik Demektir`

Kurumlar Arasi Futbol Turnuvasi Basladi
Karaman Belediyesi Kent Konseyi Spor Meclisi ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü isbirliginde düzenlenen Kurumlar Arasi Futbol turnuvasi basladi. Turnuva baslama vurusunu Belediye Baskani Erugrul Çaliskan ve Emniyet Müdürü Mehmet Sahne yapti.
Baslama vurusu sonrasi bir açiklama yapan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan sunlari kaydetti: "Son bir kaç yildir düzenli olarak organize edilen Kurumlar Arasi Futbol Turnuvasini, bu yil da Kent Konseyi Spor Meclisimiz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü isbirliginde baslatmis bulunmaktayiz. Baktigimiz zaman, bu güzel organizasyona katilim son derece güzel. Kamu kurumlarimiz, sivil toplum kuruluslarimiz, egitim kurumlarimiz turnuvaya büyük ilgi göstermis durumda. Katilimci bütün takimlara basarilar diliyorum. Spor demek birlik ve beraberlik demektir. Bu amaçla düzenlenen bu güzel organizasyon boyunca birlik beraberlik ve kardesligimizin hâkim olmasini temenni ediyorum" dedi.
27 takimin 7 grupta mücadele verecegi turnuvada; 6 grup dörderli takim olurken 7. grup 3 takim olarak yer aliyor. Maçlar 30’ar dakikalik 2 devre olarak oynanacak. 22 kisilik kadronun tamami esame listesinde yer alabilecek. Maç boyunca 5 oyuncu degistirme hakki olacak. Her takimda en fazla bir tane aktif futbolcu olabilecek. Maçlar hafta içi saat 16:00’da baslayacak. Hafta sonu Cumartesi öglenden itibaren oynanacak. Gruplardan birinci ve ikinci olarak tamamlayan takimlar bir üst eleme turuna yükselecek. Eleme turlari 35’er dakikalik devreler halinde oynanacak. Maçlar Yunuskent sentetik sahada oynanacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284