Kurumlar Satrançta Sampiyon Özel Babaoglu Koleji

17 Mart 2015 Sali günü açilis hamlesini Karaman Valisi Murat Koca’nin yaptigi Karaman Valiligi Kurumlararasi Takim Satranç Turnuvasi sona erdi.

 Kurumlar Satrançta Sampiyon Özel Babaoglu Koleji

2014-2015 yili Satranç Federasyonu il temsilciligi faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen Karaman Valiligi Kurumlararasi Takim Satranç Turnuvasi sona erdi.

Açilis hamlesini Vali Murat Koca' nin yaptigi turnuvaya kamu kurum kuruluslari, sivil toplum örgütleri ve ögrencilerden olusan 16 takim ve 56 sporcu katildi. Toplam 4 gün süren turnuva sonunda Özel Babaoglu Koleji birinci, Karaman TSF ikinci, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Teknik Bilimler Fakültesi ise üçüncü olan takimlar oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Vali Yardimcisi DR. Sezer Isiktas, Gençlik Hizmetleri Spor Sube Müdürü Aslan Yildiz ve Satranç Il Temsilcisi Mustafa Eroglu tarafinda verildi. Turnuvaya manevi katkilarindan dolayi ise genç hakemlerden Hanife Sen tarafindan Turkcell Global Bilgi Çagri’ya kupa ve madalya takdim edildi.
Turnuva, günün anisina çekilen hatira fotografinin ardindan sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284