Kütüphane Haftası Etkinlikleri Başlıyor

26 Mart-1 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan 54. Kütüphane haftası etkinlikleri 26 Mart Pazartesi günü başlıyor.

Kütüphane Haftası Etkinlikleri Başlıyor

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı 2 Nolu Konferans Salonunda saat 14.00’de saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla başlayacak. İl Halk Kütüphanesi Müdürü Adile Uyar’ın ve protokolün konuşmalarının ardından İl Halk Kütüphanesi tanıtılacak.

Program en çok kitap okuyan 3 okura hediyelerinin verilmesi, “Dilimiz Kimliğimiz” konulu Ayça Bilge Yemiş’in kompozisyonu okuması, Karaman Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden oluşan müzik dinletisi, kitap sergisinin açılışı ve ikramla devam edecek.

27 Mart Salı günü ise saat 14.00’de KMÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı 2 No’lu Konferans Salonunda “Yeni Nesil Çocuklar, Yeni Nesil Kütüphaneler” konulu panel düzenlenecek.

Panelin moderatörlüğünü İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç yapacak. Panele konuşmacı olarak ise KMÜ Edebiyat Fakültesi TDE bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mert Öksüz, Yrd. Doç. Dr. Onur Aykaç ve Dr. Sadık Ahmet İlkokulu öğretmeni Burhanettin Saygılı katılacak.

Yarınki etkinlik Üniversite kütüphanesinin tanıtım gezisi ile sona erecek.

28 Mart Çarşamba günü ise KMÜ Kampus alanında saat 10.30’da Okumak değiştirir temalı okuma etkinliği gerçekleştirilecek.

29 Mart Perşembe günü ise saat 10.00’da İl Halk Kütüphanesi Çocuk Bölümü Salonunda Masal okuma saati yapılacak. 30 Mart Cuma günü de 08.00-17.00 saatleri arasında İl Halk Kütüphanesinde kütüphane hizmetleri tanıtılacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284