Kâzimkarabekir’de Yaslilara Anlamli Ziyaret

Kâzimkarabekir Çok Programli Anadolu Lisesi tarafindan organize edilen ve Kâzimkarabekir Ilçe Belediye Baskani Ali Ihsan Alanli ve Kâzimkarabekir Ilçe Milli Egitim Müdürü Selmani Karaçam’inda katildigi etkinliklerde ilçe genelindeki yaslilar ziyaret edildi.

Kâzimkarabekir’de Yaslilara Anlamli Ziyaret

 Ziyaretlerle ilgili açiklama yapan Kâzimkarabekir Ilçe Belediye Baskani Ali Ihsan Alanli, “Bizleri bugünlere ve gelecege hazirlayan yaslilarimiz için hayati kolaylastirmak ve onlarin rahat bir yasam sürdürmelerini saglamak bizim en önemli görevlerimiz arasindadir. Yaslilarimiza ihtiyaç duyduklari her konuda destek vermeye gayret ediyoruz. Onlara olan sevgimizi ve saygimizi her daim hissettirmemiz gerekir. Kâzimkarabekir Çok Programli Anadolu Lisesi degerli ögretmen ve ögrencileriyle birlikte yaslilarimiza ziyarette bulunuyor, onlarin ihtiyaçlarini bir nebze olsun karsilamak istiyoruz. Bu etkinliklerde bizimle birlikte olan herkese tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Konuyla ilgili olarak Kâzimkarabekir Ilçe Milli Egitim Müdürü Selmani Karaçam, “Kâzimkarabekir Çok Programli Anadolu Lisesinin baslattigi bu güzel etkinlige Kâzimkarabekir Ilçe Milli Müdürlügü olarak oldukça önem veriyoruz. Yaslilarimiz geçmisimizle günümüz arasinda bir köprü vazifesi gören en degerli varliklarimizdir. Bize düsen görev onlarin asla yalniz olmadiklarini hissettirmektir. Bu anlamli etkinlikte az da olsa onlarin yaninda olabildiysek ne mutlu bizlere” dedi.
Kâzimkarabekir Çok Programli Anadolu Lisesi Müdürü Halil Ibrahim Tüncer’de “Dünyada ve özellikle ülkemizde her geçen gün yasli nüfusu artmakta. Buna bagli olarak yasli bakim personeline olan ihtiyaç da artmaktadir. Ülkemizin gelecekte de bu ihtiyacini göz önünde bulundurarak okulumuzda Hasta ve Yasli Hizmetleri Bölümünü açtik. Bu bölüm sayesinde evde ve kurumlarda bakima muhtaç hasta ve yaslilarimiza hizmet verecek personel yetistirmeyi amaçliyoruz. Ögrencilerimizin hem deneyim kazanmalari hem de ilçemiz genelinde bakima muhtaç olan yaslilarimiza ziyarette bulunmak için güzel bir etkinlik baslattik. Bu etkinlikte bizlere destek olan Kazimkarabekir Ilçe Belediyesine tesekkür ediyoruz. Yasli ve hastalarimizi evlerinde ziyaret ederek onlarin günlük kisisel bakimlarini karsiliyoruz ve seker, tansiyon, kolesterol gibi degerlerini ölçüyoruz. Bu anlamli etkinligi uzun seneler devam ettirme niyetindeyiz. Ben bu etkinliklerde emegi geçen herkese tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284