Landatim E-Ticaret Portali Tanitildi

Vali Murat Koca, Karaman Ticaret Il Müdürlügünün bünyesinde hizmet verecek olan www.landatim.com e - ticaret portalinin tanitim paneline katildi.

 Landatim E-Ticaret Portali Tanitildi

05 Mart 2015 Persembe günü saat 14.00’de Yunus Emre Konferans salonunda gerçeklestirilen panele; Vali Koca’nin yani sira Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Mustafa Toktay, Ticaret Il Müdürü Yusuf Ari, Arastirma Görevlisi Nezahat Ekici, Uzman Fatih Okay ve vatandaslar katildi.

Ticaret Il Müdürü Yusuf Ari’nin baskanliginda gerçeklesen panelde Uzman Fatih Okay, Türkiye’de e-ticaret verileri ve 6563 sayili Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkinda Kanun ve bu Kanuna iliskin yürütülen çalismalar hakkinda katilimcilara bilgiler verdi.
Panelistlerden Arastirma Görevlisi Nezahat Ekici ise “Dünya ve Türkiye’de e - Ticaret” basligi altinda e - ticaretin gelisim süreci, e - ticaretin getirecegi faydalar ile e - ticaretin geldigi noktanin dünya ve Türkiye’deki durumunun karsilastirildigi bir sunum gerçeklestirdi.
Panelde projenin kurulus amaci ve www.landatim.com  e - ticaret portali ile ilgili yürütülen çalismalar hakkinda katilimcilara bilgiler verildi.
Tanitim paneli, soru cevap kismiyla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284