Larende Mahallesi’ndeki İftara 2 Bin 500 Kişi Katıldı

Her yaştan binlerce vatandaşımızın büyük ilgisiyle gerçekleştirilen mahalle iftarları haftanın dört günü farklı bölgelerde düzenlenmeye devam ediyor. Karaman Belediyesi’nin Larende Mahallesi’nde verdiği iftar yemeğine 2 bin 500 kişi katıldı.

Larende Mahallesi’ndeki İftara 2 Bin 500 Kişi Katıldı

Karaman Belediyesi’nin geleneksel iftar sofrası programının yedincisi, Larende Mahallesi’ndeki Larende Kapalı Pazarı alanında gerçekleştirildi. Larende, Sümer ve Yenişehir mahallelerini kapsayan iftar yemeğine vatandaşların ilgisi çok büyüktü. İftar programına katılan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, iftar öncesi masaları tek tek gezerek vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti. Ezanın okunmasının ardından oruçlarını açarak aynı sofrada iftar yapan vatandaşlar, Ramazan Ayı’nın manevi huzurunu hep birlikte yaşadı.

İftar Sofrası Bu Akşam Hürriyet Mahallesi’nde

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her Ramazan Ayı farklı mahallelerde gerçekleştirilen iftar sofrası bu akşam (30 Mayıs 2018 Çarşamba) günü Hürriyet Mahallesi’ne kurulacak. Makbule Orman İlkokulu bahçesinde yapılacak olan iftar programına Hürriyet Mahallesi sakinlerinin yanı sıra, Şeyh Edebali, Tapduk Emre, Mümine Hatun ve İbrahim Hakkı Konyalı mahallesinde ikamet eden vatandaşlarımız da davet edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284