Lütfi Elvan Karaman Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme eski Bakani ve AK Parti Antalya Milletvekili Lütfi Elvan, bir dizi ziyaret için geldigi Karaman’da, Karaman Belediyesi’nide ziyaret etti.

Lütfi Elvan Karaman Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Karaman Valisi Murat Koca, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Seker, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Ak Parti Il Baskani Nazmi Ünlü ve Meclis üyeleriyle istisare yapan Elvan, Karaman’daki yatirimlar ve çalismalarin son durumu hakkinda bilgiler aldi. Lütfi Elvan ayrica önümüzdeki yildan itibaren Türk Dil Bayrami’nin uluslararasi boyutta kutlanmasi ve Karaman’daki turizmin kalkinmasi için projeler üretilmesini söyleyerek, Bakanlik olarak bu projelere gereken destegin verilecegini kaydetti.
“Türk Dil Bayrami’ni Uluslararasi Boyuta Tasimayi Hedefliyoruz”
Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ise Türk Dil Bayrami etkinliklerinin daha kapsamli kutlanmasi ve ses getirecek farkli cografyalara yayilmasi için çalisma içinde olduklarini söyledi. Türkçe konusan ülkelerin yani sira Makedonya, Bosna gibi kökenleri Karaman’a dayali Dünya’nin birçok ülkesinde yasayan Karamanli vatandaslarimizin katilimlarini saglayarak ve o yönde etkinlikler düzenleyerek 2016 yilindan itibaren uluslararasi boyuta tasimayi hedeflediklerini ifade etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284