Maceraci, Dernek Açti

Samanyolu TV`de yayinlanan Maceraci programinin sunucusu Murat Yeni Karaman Beklenen Bahar Egitim ve Sosyal Yardimlasma Dernegi’nin (BAHARDER) yeni binasinin açilisini yapti.

Maceraci, Dernek Açti

Karaman’a önümüzdeki hafta yayinlanacak programin çekimleri için gelen Yeni, dernegin basta egitim olmak üzere soysal ve kültürel çok degisik faaliyetlere imza attigini belirterek dernek kapsamindaki tüm etkinliklere 7 den 70 e herkesin katkida bulunmasinin önemine degindi.
Karaman Valisi Murat Koca’nin esi Vildan Koca ile Il Özel Idaresi Genel Sekreteri M.Salih Baldiz, Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Karaman Kamu Hastaneler Birligi Genel Sekreteri Uzm. Dr. Nuriye Ulu ve çok sayida davetlinin katildigi programda Yeni, BAHARDER benzeri derneklere toplumun çok ihtiyaci oldugunu söyleyerek her anlamda baharin yasanabilmesi için fedakârca çalisan insanlara, maddi-manevi destek olan hayirseverlere yardimci olmak gerektigine dikkatleri çekti.
BAHARDER Baskan Vekili Aysel Kiliç da yaptigi konusmada dernegin faaliyetlerine kisaca deginerek daha saglikli hizmet verebilmek için açilisini yaptiklari üç katli binayi tuttuklarini, alt yapisini hazirladiklarini söyledi. Kiliç, Karamanli hanimlar olarak bir program dahilinde degisik faaliyetler organize ettiklerini dile getirerek saglikli bir nesil için çalismalarina devam edeceklerini ifade etti.
Karaman Kamu Hastaneler Birligi Genel Sekreteri Uzm. Dr. Nuriye Ulu’nun ilin tanitimina katkisi nedeniyle Maceraci Murat Yeni’ye ve BAHARDER’in tüm çalisanlarina tesekkür ettigi kisa konusmasinin ardindan açilis programi Karaman Merkez Vaizi Murat Eroglu’nun dua etmesi ve tavuklu pilav ikrami ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284