Madenciyi Göremedigi Bir Aylik Oglu Ugurladi

Karaman’in Ermenek ilçesindeki maden faciasinda mahsur kaldiktan saatler sonra baba olan Hüseyin Gültekin’i, göremedigi bir aylik oglu Hüseyin arda son yolculuguna ugurladi

Madenciyi Göremedigi Bir Aylik Oglu Ugurladi
 
Karaman’in Ermenek ilçesindeki madende mahsur kaldiktan saatler sonra baba olan madencilerden Hüseyin Gültekin’i göremedigi 1 aylik oglu Hüseyin Arda ugurladi. 
  Ermenek Nezahat ve Ahmet Kelesoglu Camisinde cuma namazini müteakiben kilinan cenaze namazinin ardindan Hüseyin Gültekin’in cenazesi konvoyla Kazanci beldesine bagli Gökçekent köyüne getirildi. Köy mezarligi önünde hazirlanan musallaya koyulan tabuta sarilan yakinlari gözyasi döktü. Kilinan cenaze namazinin ardindan omuzlara alinan Gültekin’in cenazesi mezarliga götürüldü. Cenazenin defnedilmesi sirasinda yakinlari gözyaslari dökerken, Gültekin’in 1 aylik oglu Hüseyin Arda yakinlari tarafindan Türk bayragina sarili tabutun üzerine koyuldu. Bebegin kundagindaki Türk bayragi dikkat çekti. Hüseyin Gültekin’in esi Ayse Gültekin de cenazenin defnedilmesi sirasinda güçlükle ayakta durabildi. Gültekin, dualarla köy mezarliginda defnedildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284