Mahallelere Semt Spor Sahalari Yapiliyor

Karaman Belediyesi yeni projeleri ile Karaman’da sosyal alanlari artirmaya devam ediyor. Semt spor sahalari projesi ile hem mahalle sakinleri vakit geçirebilecekleri bir alana sahip olacak hem de spor yapmak daha eglenceli ve zevkli olacak.

 Mahallelere Semt Spor Sahalari Yapiliyor

“Spor sagliktir, spor yapmayan kimse kalmasin” diyerek bu projeye basladiklarini söyleyen Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan: “Mahalle parklarimizin yani sira gençlerimizin spor yapip kaliteli zaman geçirmelerine katki saglayacak semt spor sahalari tasarladik. Projemiz içerisinde 3 mini futbol sahasi, 3 basketbol sahasi ve 1 voleybol sahasi olacak. Tapduk Emre, Mümine Hatun, Hürriyet, Basaksehir ve Çeltek Mahallelerimize Spor Toto ile birlikte 7 adet Semt Spor Sahasi yapacagiz. Biz Karaman için projelerimizi yaparken sadece kent merkezinin degil, mahallelerin de eksiklerini düsünerek hareket ediyoruz.

Belediyecilik sadece yol ve kaldirim yapmaktan ibaret degildir diyen Baskan Çaliskan, Sehrimizde vatandaslarimizin saglikli ve huzurlu yasamalari için sosyal yasam alanlari insa ediyoruz. Hizmetlerimizin sehrin geneline yaymak suretiyle bütün vatandaslarimizin bu hizmetlerden faydalanabilmelerini sagliyoruz” dedi.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284