Mahallelerin Ihtiyaçlarina Hizli Çözüm

Karaman Belediyesi Muhtarliklar Müdürlügü, mahallelerin ihtiyaci olan hizmetleri daha hizli bir sekilde alabilmesi için çalismalarina devam ediyor.

Mahallelerin Ihtiyaçlarina Hizli Çözüm

Karaman Belediyesi bünyesinde bu yil olusturulan Muhtarliklar Müdürlügü tarafindan muhtarlarin mahalleleri ile alakali belediye hizmetlerine iliskin konular ilgili birimlere aktariliyor. Özellikle Fen Isleri, Su Kanalizasyon, Park Bahçe gibi baslica konular, mahalle muhtarlari tarafindan Muhtarliklar Müdürlügüne iletiliyor. Iletilen bu talepler bu müdürlük tarafindan degerlendirilerek ilgili müdürlüklere aktariliyor.
Konu ile ilgili konusan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ““Muhtarlar, vatandaslarimizin kolay ve hizli bir sekilde ulasip sorunlarini dile getirdigi en yakin yönetim kademesi olmasi itibariyle, kamu hizmetlerinin yürütülmesinde önemli rol oynar. Içisleri Bakanligi Mahalli Idareler Genel Müdürlügü’nce Subat ayinda yayinlanan genelge geregi, Belediyemiz bünyesinde Muhtarliklar Müdürlügü’nü kurduk. Türkiye’de bu müdürlügü kuran ilk belediyeler arasinda yer almaktayiz. Muhtarliklar Müdürlügümüz kamu hizmetlerinin etkin ve verimli bir sekilde vatandasa sunulmasi ve sorunlarin en kisa sürede ilgili birimlere iletilmesi için mahallelerimizde kapsamli incelemelerde bulunuyorlar. Bu müdürlük vasitasi ile muhtarlarimizin talepleri belirli degerlendirmelerden geçtikten sonra yapilabilirligi ölçüsünde bu taleplere cevap veriyoruz.” dedi.
Muhtarlar, belediyenin bu hizmetini son derece yerinde bulduklarini ve memnun olduklarini dile getirdiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284