Mahkeme Baskani Beyin Kanamasi Sonucu Hayatini Kaybetti

Konya Adliyesi 3. Agir Ceza Mahkemesi Baskani Ali Imran Altin, dün geçirdigi beyin kanamasi sonucu kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti. Altin için adliye önünde düzenlenen törenin ardindan cenazesi memleketi Karaman`a ugurlandi.

Mahkeme Baskani Beyin Kanamasi Sonucu Hayatini Kaybetti

Konya Adliyesi 3. Agir Ceza Mahkemesi Baskani Ali Imran Altin (48) dün geçirdigi rahatsizlik sonucu Selçuk Üniversitesi Tip Fakültesi'ne kaldirildi. Beyin kanamasi geçirdigi belirlenen Altin, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Altin için ögle saatlerinde Konya Adliyesi önünde tören düzenlendi. Törene Vali Muammer Erol, Konya Bölge Idare Mahkemesi Bassavcisi Abdulkadir Sahin, Il Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, hakimler, savcilar ve adliye personeli ile yakinlari katildi. Saygi durusu ile baslayan törende Altin'in özgeçmisi okundu. Törene katilanlar gözyaslarini tutamadi.

Kastamonu, Kars, Malatya ve Konya'da olmak üzere mesleginde 25 yil çalisan Altin'in evli ve 2 çocugu oldugu ögrenildi. Yapilan kisa konusmalarin ardindan Kuran-i Kerim okunup, dua edildi. Daha sonra Mahkeme Baskani Altin'in cenazesi omuzlara alinarak araca kadar tasindi. Altin'in cenazesi 1 Ekim Sali günü ikindi namazi sonrasi ilimize bagli Ayranci ilçesinde topraga verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284