Mali Müsavirler’den Ermenek’e Yardim Kampanyasi

Karaman’in Ermenek ilçesinde madende hayatini kaybeden isçilerin ailelerine yardim için Konya smmm odasi yardim kampanyasi baslatti

 Mali Müsavirler’den Ermenek’e Yardim Kampanyasi

 Konya Serbest Muhasebeci Mali Müsavirler (SMMM) Odasi, Karaman’in Ermenek ilçesinde maden kazasinda hayatini kaybeden isçilerin aileleri için yardim kampanyasi baslatti. 

  Konya SMMM Odasi Baskani Ismail Turan yaptigi açiklamada, madenci ailelerine bir nebze de olsa katki saglamak için yardim kampanyasi baslattiklarini söyledi. Ismail Turan, “Ermenek’te maden kazasinda hayatini kaybeden isçiler için odamiz olarak yardim kampanyasi düzenledik. Meslektaslarimiz ve mükellefleri ile tüm vatandaslarimizin kampanyaya destek olmasini bekliyoruz. Madenci aileleri zor durumda. Bu kampanyadan elde edecegimiz yardimlar insallah madenci ailelerimize bir nebze de olsa katki saglar. Toplanan yardimlari Ermenek Kaymakamligi gözetiminde kendi ellerimizle ailelere teslim edecegiz” dedi.
  Baskan Turan, ülke genelindeki tüm mali müsavir odalarindan kampanyaya destek olmalarini talep edeceklerini sözlerine ekledi.
  Kampanyaya katilmak isteyenler için hesap numarasi:
  Ziraat Bankasi Selçuklu Subesi
  Sube Kodu: 461 Hesap Numarasi: 35883586-5007
  IBAN Numarasi: TR09 0001 0004 6135 8835 8650 07

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284