Manisa Kula’dan Ermenek’e Yardim

2014 yilinin Ekim ayinda 18 maden isçisinin sehit oldugu Ermenek’teki sehit aileleri için Manisa`nin Kula ilçesinde Gençlik Merkezi tarafindan baslatilan yardim kampanyasinda toplanan esyalar Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügüne gönderildi.

Manisa Kula’dan Ermenek’e Yardim

Kula Gençlik Merkezi, Ermenek’te meydana gelen maden faciasi sonucunda sehit olanlarinin ailelerine ve ihtiyaç sahiplerine ulastirmak üzere toplamis oldugu kullanilmamis battaniye, giyecek ve oyuncaklari ihtiyaç sahiplerine ulastirmak üzere paketleyerek Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügüne gönderdi.
Yardim kampanyasiyla ilgili açiklama yapan Kula Gençlik Merkezi Lideri Selçuk Sentürk, "Karaman’in Ermenek ilçesinde meydana gelen maden faciasinda hayatlarini yitiren madencilerimizin yakinlarina bir nebze de olsa yardimda bulunma geregi hissettik. Aslen Karaman Ermenek'li olan il müdürümüzün de istekleri dogrultusunda Manisa genelinde ki tüm gençlik merkezlerimizde yardim kampanyasi basladi. Oradaki insanlarin zor durumda kaldiklarini, kis sartlarinin agir oldugunu biliyoruz. Bizde bu kapsamda duyarli vatandaslarimizdan topladigimiz kullanilmamis battaniye, giyecek ve oyuncaklari ihtiyaç sahiplerine ulastirmak üzere paketleyerek il müdürlügümüze gönderdik." dedi. (IHA)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284