Maskeli Gaspçilar Tutuklandi

Karaman`da av galerisinden çaldiklari av tüfegiyle bir marketçiyi gasp eden kar maskeli 2 kisi, çikarildiklari mahkemece tutuklandi.

Maskeli Gaspçilar Tutuklandi

Olay, dün aksam Zembilli Mahallesi Alpaslan Türkes Bulvari üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ellerinde av tüfegi ile markete gelen kar maskeli 2 kisi, market sahibini etkisiz hale getirerek kasada bulunan bir miktar para ile sigarayi alip kaçti. Kar maskeli ve silahli olan sahislarin marketten hizla kaçtigini gören vatandaslar, durumu hemen polise bildirdi. Bunun üzerine bölgeye çok sayida resmi ve sivil polis ekibi sevk edildi. Mahalleyi ablukaya alan polis, farkli taraflara kaçan zanlilarin pesine düstü. Yasanan kovalamacanin ardindan polisler, süphelilerden Osman D.'yi (19) kiskivrak yakaladi. Yakalanan Osman D., soygunu özel bir yurtta birlikte kaldigi üniversitesi ögrencisi arkadasi Cengiz I. (19) ile birlikte yaptiklarini itiraf etti. Bunun üzerine polis ekipleri, özel yurdun önünde süphelinin gelmesini bekledi. Bir süre sonra yurda dönen Cengiz I. de polisler tarafindan yakalanarak gözaltina alindi.
Emniyetindeki sorgularinin ardindan hastanede saglik kontrolünden geçirilen 2 zanli, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak Karaman M Tipi Kapali Cezaevi'ne konuldu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284