Mazot Ve Gübre Desteği İcmalleri Askıda

2017 üretim sezonu Mazot ve Gübre Destekleme Ödemesi ile ilgili çiftçi detayındaki icmaller askıya çıkartıldı.

Mazot Ve Gübre Desteği İcmalleri Askıda

Karaman merkez ilçeye ait köy ve mahallelerden Mazot ve Gübre Desteği için müracaat eden çiftçilerimiz ile ilgili bilgiler Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Bakanlığın Çiftçi Kayıt Sistemi’ne aktarıldı.

Konuyla ilgili olarak yapılana çıklamada, “Bu bilgilere göre her köy için Mazot ve Gübre Desteği hak edişlerine esas teşkil edecek Çiftçi Detayındaki İcmaller(icmal-1) 05-10 Şubat 2018 tarihleri arasında kendi Köyünde/Mahallesinde, İl Müdürlüğümüz ve Merkez Ziraat Odası Başkanlığında olmak üzere 5 (beş) gün askıya çıkartılmıştır. Çiftçilerimizin öncelikle askı belgelerinde isimlerinin bulunup bulunmadığını, T.C. kimlik numaraları ve toplam destekleme miktarlarını kontrol etmeleri gerekmektedir. Maddi hatalara ilişkin olarak yazılı itirazlar askıda kalma süresi zarfında 5 (beş) gün içerisinde İl Müdürlüğümüze yapılacaktır.

İtiraz olmadığı takdirde icmallerin kesinlik kazanacaktır. Çiftçilerimizin mağdur olmamaları için askı belgelerinin mutlaka kontrol etmeleri gerekmekte olup, aksi takdirde askı süresince herhangi bir itiraz olmaz ise icmallerdeki bilgiler doğru kabul edilecektir. Daha sonra yapılacak itirazlar değerlendirmeye alınmayacak ve herhangi bir hak doğurmayacaktır” dendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284