Medas‘Dan Hizmet Kalitesini Arttirma Hamlesi

Yilda 6,0 milyar KWh elektrik enerjisini 4,5 milyon kisiye ulastiran MEDAS, müsterilerine daha hizli ve kaliteli hizmet vermek için isletmelerinin yapisini degistirerek hizmet noktalarinin sayisini arttirdi.

Medas‘Dan Hizmet Kalitesini Arttirma Hamlesi
MEDAS’in önemli hedeflerinden birinin müsteri memnuniyeti oldugunun altini çizen MEDAS Genel Müdürü Önder Kazazoglu, “Zaman ve kaliteli hizmet herkes için önemli ve degerli bir kavram haline gelmistir. Bizde bu düsünceyle yola çikarak müsterilerimizin fazla zaman kaybetmeden en hizli sekilde MEDAS’la ilgili tüm islemlerini yapmalari için ve ayni zamanda kesintisiz ve kaliteli enerji temini amaci ile yeniden yapilanmaya giderek, isletme sayisini arttirmak suretiyle MEDAS hizmet bölgemizi 42 isletmeye ve bu isletmelere bagli 32 seflige böldük. Bu isletmelerdeki sorumlu arkadaslarimiz, olabilecek sorunlari en kisa zamanda ve güler yüzle, müsterilerimizi memnun edecek sekilde çözerek, müsterilerimiz ile iç içe çalisacaklardir. Bunun yaninda, isletme sayisindaki artisa paralel olarak istihdam edilen personel sayisinda da artis kaydettik. Devir öncesinde tek bir noktada hizmet veren personel yeni açilan isletmelere aktarirken yeni personel alilmalari da yapilmis ve bu sekilde daha fazla isletmede daha fazla personelle hizmet verilmesi saglanmistir. Örnegin, Konya merkezde daha önceden sadece tek bir noktadan hizmet verirken, bugün itibariyle hizmet verilen isletme sayisi altiya çikarilmistir. Bunun dogal sonucu olarak da, istihdam edilen personel sayisinda önemli artis olmustur” dedi.
Hizmet binalarinin yani sira fatura tahsilâti yapilan ödeme noktalarinin sayisinin da 175’e çikarildigini ve bu noktalarda güvenilir bir sekilde fatura tahsilati yapildigini söyleyen Kazazoglu; fatura ödemesi MEDAS ödeme noktalarina yapilirken kesinlikle ücret talep edilmedigini, böyle bir durumla karsilasilmasi durumunda Medas’a mutlaka bilgi verilmesi En yakin hizmet noktasinin adres ve telefon numarasi bilgilerine www.meramedas.com.tr adresinden veya MEDAS’in ücretsiz çagri merkezi 444 8 186 ’dan ulasilabilmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284