Medya Ve Demokrasi Karaman’da Ele Aliniyor

Türkiye’nin AB yolculugunda Medya ve Demokrasi iliskisi Karaman’da ele aliniyor. Merkezi Ankara’da bulunan Tüm Iletisim ve Medya Federasyonu (TIMEF) Anadolu’dan Avrupa’ya Medya Açilimi Projesi faaliyetleri kapsaminda, “MEDYA ve DEMOKRASI” konulu semineri Karaman’da gerçeklestirecek.

 Medya Ve Demokrasi Karaman’da Ele Aliniyor

Türk Yerel Medyasi ile AB ülkelerindeki Yerel Medya arasinda isbirligini ve sektörel standartlari artirmak, entegrasyonu saglamak hedefi ile çalisan TIMEF, “MEDYA ve DEMOKRASI” konulu 2. Seminerini Karaman’da, 15 Subat Pazar günü proje ortagi Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar Iletisim Dernegi ve Karaman’in Sesi Gazete, Radyo ve Televizyonu ile birlikte gerçeklestirecek.

Moderatörlügünü Iletisim, Diksiyon, Davranis Biçimleri, Halkla Iliskiler Uzmani Oguz Gülay’in yapacagi “MEDYA ve DEMOKRASI” semineri, Pazar günü Saat 14.00’de baslayacak. Karaman’in Sesi Gazete, Radyo ve Televizyonu Kurucu Baskani Medeni Yavuzaslan, Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar Iletisim Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Senem Yavuzaslan Memis, Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar Iletisim Dernegi Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Sultan Akbulut, Karaman Yerel Radyo ve Televizyonlar Iletisim Dernegi Yönetim Kurulu Üyesi Serife Dökme, ISGEM Müdürü ve Karaman eski Belediye Baskani Ali Kantürk, Akdeniz Ihracatçilar Birligi Meclisi Yönetim Kurulu üyesi is adami Ömer Nazim Boynukalin, Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Ögretim Görevlisi Alaattin Uca, Avukat, Gazeteci-yazar, TIMEF Hukuk Müsaviri Dursun Yassikaya ile katilimlari halinde Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, Medya ve Demokrasi üzerine birer konusma yapacaklar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284