Mehmet Akif Ersoy Siir Okuma Yarismasi Düzenlenecek

Gençlik ve Spor Bakanligi Egitim, Kültür Ve Arastirma Genel Müdürlügü’nün 2013 yili faaliyet programi kapsaminda `Atasiz Ati Olmaz` adli proje kapsaminda siir okuma yarismasi düzenlenecek.

Mehmet Akif Ersoy Siir Okuma Yarismasi Düzenlenecek

Gençlik ve Spor Bakanligi Egitim, Kültür ve Arastirma Genel Müdürlügü’nün 2013 yili faaliyet programi kapsaminda "Atasiz Ati Olmaz" adli proje kapsaminda tarih, kültür, sanat, edebiyat ve halk bilimi alanlarinda yaptigi çalismalarla ve bu çalismalarin günümüze yansiyan etkileriyle toplumumuzda yer etmis ecdadimizin günümüz gençligine hatirlatilmasi ve bu sayede gelecege dönük bir tarih köprüsü kurulmasi amaciyla 27 Aralik 2013 tarihinde Ankara'da düzenlenecek olan Mehmet Akif Ersoy'u anma programina katilmak üzere ilimizde lise ögrencileri arasinda siir okuma yarismasi yapilacak.
Bu yarisma neticesinde en iyi siir okuyan bir kiz ve adi Mehmet Akif olan bir erkek ögrenci ilimizi temsil etmek üzere Ankara’ya gönderilecek.
Söz konusu yarismaya katilmak isteyen ilimiz liselerinde okuyan ögrencilerin Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesindeki gençlik merkezine sahsen 27 Kasim Çarsamba günü mesai bitimine kadar müracaat etmeleri gerekiyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284