Mehmet Şahne'ye Veda Yemeği

Vali Süleyman Tapsız Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Mehmet Şahne için düzenlenen veda yemeğine katıldı.

Mehmet Şahne'ye Veda Yemeği
Karaman Polisevinde düzenlenen yemeğe Vali Süleyman Tapsız'ın yanı sıra Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Karaman Milletvekili Recep Konuk, İl Jandarma Alay Komutanı Jd. Alb. İlhan Şen, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Ermenek Cumhuriyet Başsavcısı Bilgehan Yücel, Vali Yardımcıları Erkan Karahan, Kenan Eskin, Dr. Sezer Işıktaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili. Vali Yardımcısı Ahmet Günaydın, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Karaman İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Ramazan Engin Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer,  Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven ve misafirler katıldı.
Yemek sonrası bir konuşma yapan Vali Süleyman Tapsız, “Bilindiği gibi veda konuşmaları zor ve duygu dolu konuşmalardır. Sayın Mehmet Şahne iki buçuk yıla yakın bir süredir İl Emniyet Müdürü olarak ilimizde görev yaptığı sürede önemli başarılara imza atmıştır.
Karaman’ın asayiş ve güvenlik açısından ülkemizin en huzurlu illeri arasında yer almasında büyük gayretleri bulunmaktadır. Bu görevini yürütürken resmi kimliğinin yanı sıra sivil kuruluşlar ve halkımızla bütünleşerek bir kaynaşmanın meydana gelmesine büyük katkı sağlamıştır. Ayrıca, 15 Temmuz akşamı ve daha sonraki süreçte de büyük bir hassasiyetle görevini en iyi şekilde ifa etmiştir. Sayın Müdürümüzün mesleki bilgi ve tecrübesiyle atandığı her görevde başarı ile görev yapacağına inanıyorum. Sayın Müdürümüze yeni görev yeri olan Mersin İl Emniyet Müdürlüğü görevinde başarılar diliyorum” dedi.
İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ise “13 Şubat 2014 yılında Karaman'da başladığım görevime yarın itibariyle Mersin İl Emniyet Müdürlüğünde devam edeceğim. Göreve başladığımda Karaman'ın sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik şehri olduğunu kısa sürede öğrendim. Mesafeler uzak olsa da kalplerimiz her zaman için bir. Emeği geçen herkese şükranlarımı arz ediyorum. Sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
Yemek programı sonrası Vali Süleyman Tapsız, İl Jandarma Komutanı Jd. Alb. İlhan Şen, Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan ve Ermenek Cumhuriyet Başsavcısı Bilgehan Yücel İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne'ye plaket ve çeşitli hediyeler verdiler.
Program, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.





 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284