Memura Yeni Çalisma Saati

Bakanlar Kurulu, bakanliklarin merkez teskilatlarinin mesai saatlerinde degisiklige gitti.

Memura Yeni Çalisma Saati
Bakanlar Kurulu, memurun yeni çalisma saatlerini belirledi. Buna göre çalisma saatleri bir saat ileri alinmis oldu.
Basbakanlik, Çevre ve Sehircilik Bakanligi, Dis Isleri Bakanligi, Gida, Tarim ve Hayvancilik Bakanligi, Içisleri Bakanligi, Milli Egitim Bakanligi, Milli Savunma Bakanligi, Orman ve Su Isleri Bakanligi, Saglik Bakanligi, Genelkurmay Baskanligi ve Kuvvet Komutanliklari'nda mesai saati 09.00 ile 18.00 saatleri arasinda olacak. 12.30-13.30 saatleri arasi ise ögle tatili olarak uygulanacak.
Bakanlar Kurulu, Merkezde Günlük Çalisma Saatlerinin Tespitine Iliskin Kararda Degisiklik Yapilmasina Dair Karar'i Resmi Gazete'de yayimlandi. Karar, Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakanligi'nin talebi üzerine Bakanlar Kurulu'nca 24 Agustos 2012 tarihinde kararlastirildi.
KARAR BUGÜNDEN ITIBAREN YÜRÜRLÜKTE
Kararla bugünden itibaren yapilan degisiklige göre, Basbakanlik, Çevre ve Sehircilik Bakanligi, Dis Isleri Bakanligi, Gida, Tarim ve Hayvancilik Bakanligi, Içisleri Bakanligi, Milli Egitim Bakanligi, Milli Savunma Bakanligi, Orman ve Su Isleri Bakanligi, Saglik Bakanligi, Genelkurmay Baskanligi ve Kuvvet Komutanliklari'nda mesai saati 09.00 ile 18.00 saatleri arasinda olacak. 12.30-13.30 saatleri arasi ise ögle tatili olarak uygulanacak.
Diger bakanliklar ve bankalarda, Bankacilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nda mesai 08.30'da baslayip, 17.00'de sona erecek. Bu kurumlara bagli ve ilgili olmayan kamu kurumlari arasinda da mesai saatleri 09.00 ile 18.00 saatleri arasinda olacak. Bakanlik ve kuruluslarin merkezdeki bagli veya ilgili kuruluslari da ilgili Kurumun çalisma saatlerine tabi olacak.
Kaynak: Haberler.Com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284