MEPAS Duyarli Müsterisini Ziyaret Ederek Tesekkür Etti

Elektrik piyasalarindaki serbestlesme ve belirli bir limitin üzerinde elektrik enerjisi tüketen abonelerin indirimli enerji temin etme hakki kazanmasi ile birlikte rekabetin olustugu piyasada dolandiricilar da bos durmuyor. 2011 yilindan bu yana indirimli elektrikle müsterilerini bulusturan Meram Elektrik, kendini MEPAS çalisani olarak tanitan kisilerin usulsüz yollarla elektrik satisi yapmak istediklerini belirterek, bu kisilere itibar edilmemesi gerektigi konusunda kamuoyunu uyardi.

 MEPAS Duyarli Müsterisini Ziyaret Ederek Tesekkür Etti

MEPAS tarafindan yapilan açiklamada, bazi kisilerin esnaflari tek tek ziyaret ederek kendilerini MEPAS çalisani olarak tanittigini ve elektrik faturasina indirim uygulayacagini iddia ederek, müsterilerin kimlik bilgileri ve ticari bilgilerinin istendigi ancak sözlesmelerin farkli firmalar adina imzalatilmaya çalisildigini belirtilerek, bu kisilere karsi dikkatli olunmasi, MEPAS kimlik karti tasimayan kisilere itibar edilmemesi konusunda uyarida bulunuldu.

MEPAS yetkilileri, gelen ihbarlari aninda degerlendirdiklerini, söz konusu kisiler hakkinda hukuksal süreci baslattiklarini bildirdi. Bu konuda kendilerini uyaran müsterilerini ziyaret ederek tesekkür eden MEPAS yetkilileri; bu kapsamda uyarida bulunan Necmettin Çokesmer’i de isyerinde ziyaret ederek, duyarli davranisindan dolayi kendisine tesekkür etti.
Hizmet verdigi 6 ilde yaklasik 1,7 milyon müsterisini elektrikle bulusturan ve 60.000’in üzerinde müsterisine de indirimli elektrik saglayan MEPAS’a, her türlü soru, sikayet ve ihbarlar için 444 8 186 no’lu telefondan günün her saatinde ulasilabilmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284