Mepas Enerji, Kosulsuz Müsteri Memnuniyeti & Indirimli Elektrik Konulu Toplantida Bulustu

MEPAS’in faaliyet gösterdigi 6 ilde görevli elektrik satis birimi sorumlulari ve personeli, Konya’da bulunan genel müdürlükte düzenlenen toplantida bulustu.

Mepas Enerji, Kosulsuz Müsteri Memnuniyeti & Indirimli Elektrik Konulu Toplantida Bulustu

Enerji sektörünün öncü kuruluslari Alarko ve Cengiz Holding’in ortakliginda faaliyet gösteren MEPAS’in sahadaki yüzleri, yaklasik 80.000 km2’de hizmet verdikleri kullanicilarina nasil daha kaliteli hizmet sunacaklarini konustu. MEPAS Genel Müdürü Erol Uçmazbas ve Enerji Satis ve Ticaret Müdürü Alper Sezen’in de konusmaci olarak yer aldigi toplantida tüketicileri indirimli elektrikle bulusturmak, faturalarinda tasarruf etmelerini saglamak için takim çalismasinin önemi vurgulandi.
Her geçen gün büyümekte olan enerji sektörü, katilimcilarla birlikte degerlendirilirken indirimli tarifelerin daha genis kitlelere tanitilmasi ve sektörün ihtiyaç duydugu çalisanlarin hangi niteliklere sahip olmasi gerektigi konusunda bilgi ve deneyimler paylasildi.
MEPAS Genel Müdürü Erol Uçmazbas; “Dagitim faaliyeti ile perakende satis faaliyet’inin farkli tüzel kisilikler tarafindan yürütülmesi yönündeki yasal düzenleme geregince 1 Nisan 2013 tarihinde Meram Elektrik Perakende Satis A.S. (MEPAS)’i kurduk. Böylece serbest tüketici kapsamindaki tüm müsterilerimize uygun fiyattan elektrik satisi yapmaktayiz. Bu güne kadar yaklasik 20 bin kullaniciyi indirimli elektrik enerjisiyle bulusturduk.” dedi. Tüm MEPAS çalisanlarinin 2014’e hazir oldugunu ve MEPAS bulusmalarinin devam edecegini söyleyen Uçmazbas; web sitesi, SMS bilgi sistemi, mail grubu, sosyal medya grubu ve 7 gün 24 saat ulasabilecekleri 444 8 184 çagri merkezi ile tüketicilere her zamankinden daha yakin olduklarini belirtti.
Indirimli Elektrik Hakkinda
Yapilan düzenlemeler sonucunda Türkiye genelinde herhangi bir kullanici, elektrik enerjisi tüketimi yilda 5000 kwh, bir baska deyisle aylik 150 TL üzerinde ise elektrigi indirimli kullanip fatura giderlerinden tasarruf edebiliyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284