MEPAS’in Fotograf Yarismasi Sonuçlandi

Meram Elektrik Perakende Satis A.S.’nin (MEPAS) ‘Mutluluk Için Enerji’ konulu fotograf yarismasinda dereceye girenlere ödülleri verildi.

 MEPAS’in Fotograf Yarismasi Sonuçlandi

Konya’nin yani sira Karaman, Aksaray, Nigde, Nevsehir ve Kirsehir’de elektrik satisi yapan MEPAS, fotograf yarismasi düzenledi. ‘Mutluluk Için Enerji’ konulu yarismaya katilanlar mutlu anlarinin fotografini çekerek www.mutlulukicinenerji.com web sitesine yükledi. En fazla 3 fotografla yarismaya katilanlar birinci olmak için yaristi.

Sosyal yasama destek vererek fotografçiligin sevdirilmesinin amaçlandigi yarismada 520 fotograf oylandi. En fazla oy alan ilk 10 fotograf jüri tarafindan bazi kriterlere göre degerlendirmeye alinarak dereceye girenler belirlendi.
Birinci Hilmi Isik’a Notebook, ikinci Ismail Palaz’a Ipad ve üçüncü Esma Altun’a fotograf makinesi ile Juri Özel Ödülünü alan Tolga Durmaz’a hediyeleri MEPAS Genel Müdürü Erol Uçmazbas tarafindan verildi.
MEPAS Genel Müdürü Erol Uçmazbas yaptigi açiklamada, yarismaya katilanlara tesekkür etti. Ödül almayi hak eden fotograflarin sosyal paylasim sitesini ziyaret edenler tarafindan belirlendigini kaydeden Uçmazbas, bu tür etkinliklere devam edeceklerini söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284