Meral Ailesi’nin Konaktaki Özel Konukları

İlimiz Valisi Fahri Meral ve eşi Zehra Meral, Ramazan ayını dolu dolu geçiriyorlar. Meral ailesinin hafta sonu ise evlerinde çok özel konukları vardı.

Meral Ailesi’nin Konaktaki Özel Konukları

2 Haziran Cumartesi akşamı evlerinde Sevgi evlerinde kalan kız çocukları ile 26 Haziran 2017’de Hakkari’nin Şemdinli Tekeli üs bölgesinde teröristlerin havanlı saldırısında şehit düşen sözleşmeli piyade er Oğuzhan Küçük’ün ailesini konuk etti.

Konuklarını konağın kapısında karşılayan Vali Meral ve eşi iftar öncesinde ve sonrasında konuklarıyla yakından ilgilendiler.

3 Haziran Pazar günü ise Meral ailesinin bu kez konukları Sevgi evlerinde kalan erkek çocuklar ile 28 Haziran 2017’de Hakkari’nin Oğul köyü kırsalında teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Özel Harekat Polisi Muhammed Ali Mevlüt Dündar’ın ailesi, Beyazkent, Hürriyet ve Urgan Mahallelerinin muhtarlarıydı.

İftar yemeğine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Servet Türegün’de katılırken iftar sonrasında şehitlerimizin aileleri, sevgi evlerinde kalan çocuklar ve muhtarlar Meral ailesine kendilerini evlerinde konuk etmelerinden dolayı teşekkür ettiler.

İftardan önce ise neyzen Osman Gözel, konuklar için bir süre ney üfledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284