“Merkezim Her Yerde” Projesi Devam Ediyor

Karaman'da Kazımkarabekir Ortaokulu öğrencileri “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında Gençlik Merkezini ziyaret etti.

“Merkezim Her Yerde” Projesi Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Merkezim Her Yerde” projesi Karaman’da devam ediyor.

Proje kapsamında düzenlenen etkinliğe Kazımkarabekir Ortaokulu’ndan 20 kişilik öğrenci grubu katıldı. Gençlik merkezini ziyaret öğrencilere kurumda ne tür faaliyetler yapıldığı hakkında gençlik liderleri tarafından bilgiler verildi. Gençlik merkezi bünyesinde devam eden atölye çalışmalarını yakından görme fırsatı bulan öğrencilere gençlik kampları hakkında da geniş bilgi verildi. Öğrenciler ile yakından ilgilenen gönüllü gençler, merkezde yapılan bazı faaliyetleri öğrencilerle birlikte gerçekleştirdiler. Ziyaretin dolu dolu geçtiğini belirten öğrenciler, gösterdikleri yakın ilgiden dolayı gençlik merkezi personeline teşekkür etti.

“Merkezim Her Yerde” projesinin ikincisini gerçekleştirdiklerini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın başlattığı proje ilimizde başarılı bir şekilde devam ediyor. Her hafta merkezimize uzak köy ve mahalledeki gençlerimizle bir araya gelip sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetleri kendilerini de dahil ederek gerçekleştiriyoruz. Bu proje merkezimize uzak olan yerlerde yaşayan gençlerimizin gençlik merkezi faaliyetlerine katılımı açısından son dereceye önemli bir projedir” diye konuştu.

Program, merkezde yer alan Müze, Tartan Konağı, Aktekke Cami gibi tarihi ve kültürel yerlerin ziyaret edilmesinin ardından son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284