Mevcut Yeşil Alanlar Tamamen Yenileniyor

Karaman Belediyesi, başlatmış olduğu mevcut parklardaki düzenleme ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalarla yıpranan parklar tamamen elden geçiriliyor.

Mevcut Yeşil Alanlar Tamamen Yenileniyor
Karaman Belediyesi, şehrin daha modern ve yaşam kalitesi daha yüksek bir kent olması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye bir yandan yeni yeşil ve sosyal alan projelerini hayata geçirirken, diğer yandan mevcut yeşil alanları da daha düzenli hale getiriyor.
Bu bağlamda Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehir merkezinde, mahallelerde bulunan mevcut parklarda yenileme ve düzenleme çalışmaları yürütüyor. Bu çalışmalar kapsamında, Demokrasi Parkı, İnsan Hakları Parkı, Hüseyin Tek Parkı, 75. Yıl Parkı ve Sarıçiçek Parkı yeniden ele alınarak düzenlendi. Parkların içerisinde bulunan ve kullanılamaz hale gelmiş, kent mobilyaları, çocuk oyun grupları, spor aletleri, kamelyalar, spor alanları, yürüyüş yolları başta olmak üzere bütün yapı tamamen yenilendi. Ekipler çalışmalarına diğer parklarda devam ediyor.





 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284