Mezarlıklar Müdürlüğü Sunduğu Hizmetle Adından Söz Ettiriyor

Üç günlük hayatın bir avuç toprak, yeşillikler ve başucu taşında yazılı birkaç cümleyle nihayet bulduğunu gösteren yüzlerce mezarın yer aldığı Karaman Şehir Mezarlığı bakımı ile göz dolduruyor.

Mezarlıklar Müdürlüğü Sunduğu Hizmetle Adından Söz Ettiriyor

Kiminin anne, kiminin baba, kiminin eş, kiminin bir evlat hasretini dile getiren aslında bu dünyanın sadece üç günlük olduğunu yüzümüze tokat gibi çarpan acı bir gerçek olan ölüm karşısında ki çaresizliği ifade eden Karaman Şehir Mezarlığı sunulan hizmetlerle takdir topluyor. KGRT olarak ziyaret ettiğimiz ve bilgi aldığımız Mezarlıklar Müdürlüğü yetkilileri cenaze nakil, defin ve taziye hizmetlerinin tamamının Mezarlıklar Müdürlüğünce ücretsiz olarak yapıldığını, vatandaşlarımıza gereken kolaylığın sağlandığını ifade ettiler.

Ziyaretimizde mezarlık içerisine yazlık taziye evinin yapıldığı, aydınlatma direklerinin dikildiği, yeni kamera sistemlerinin kurulduğu, Mezarlık ana giriş yolu ile yapımı devam eden Ulu Camii ile mezarlık bağlantı yolunun düzenlendiğini, dikilen mavi selvi ağaçlarının boy verdiğini gözlemledik. Şehir Mezarlığına yeni kamera sistemi ve gece aydınlatma direklerinin kurulması sonucu mezarlıkların daha güvenli hale geldiğini belirten yetkililer vatandaşlarımızın rahat ve huzur içerisinde ziyaretlerini yapabildiklerini belirttiler. 7 gün 24 saat kesintisiz görevli personellerin bulunduğunu gözlemlediğimiz ziyaretimizde mezarlıklarımızın diğer illerimize örnek olacak derecede kaliteli hizmet sunduklarını, bakım ve dokusuyla ayrı bir güzelliğe sahip olduğunu yerinde görmüş olduk.

KGRT olarak Karaman halkı adına Başta İlimiz Belediyesi ve Mezarlıklar Müdürlüğü olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi iletiriz.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2018, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284