MHP Il Baskan Adayi Yilmaz: “Kongremizi Bu Hafta Sonu Yapacagiz”

Milliyetçi Hareket Partisi Il Kongresi bu hafta sonu yapiliyor. Il Teskilatindan yapilan açiklamada tüm partili ve Karamanlilar davet edildi.

 MHP Il Baskan Adayi Yilmaz: “Kongremizi Bu Hafta Sonu Yapacagiz”

Geçtigimiz günlerde merkez ilçe yönetimi ve diger ilçelerde kongrelerini bitiren Karaman Teskilati son olarak il baskanligi kongresi için bu hafta sonunu isaret etti. Karaman siyasetinin marka isimlerinden Ismet Hatipoglu, önümüzdeki genel seçimlerde Karaman Milletvekili adayi olacagindan il baskanligi için yeniden aday olmayacagini açikladi.

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Teskilatindan yapilan açiklamada, “Karaman’da Milliyetçi-Ülkücü Hareket kongremizle yenilenecek, tazelenecek ve sapasaglam bir sekilde iktidar kurultayimiz olan 11. Olagan Büyük Kurultay'a ulasacaktir. Yeminli Türkiye düsmanlarinin tahrik ve taarruzlarina gögüs germek, ihanet ve inkâri yenmek için her kardesimizin varini yogunu seferber edecegine inancimiz tamdir. 17 Ocak cumartesi günü Saat 10.00’da Yunus Emre Konferans Salonu’nda Yapacak oldugumuz Il Baskanligi kongremize tüm ülküdaslarimiz ve hemserilerimiz davetlidir” denildi.
Karaman Teskilatindan verilen bilgiye göre il baskanligi kongresinde eski merkez ilçe Baskani Avukat Oktay Yilmaz baskanligindaki liste haricinde bir adayligin olmadigi ögrenildi.
Avukat Oktay Yilmaz konuyla ilgili, il baskanligi seçim sürecinin heyecanla devam ettigini belirterek, kongrede aday olarak çalismalarina devam ettigini aktardi. Kongreden çikan sonuç ne olursa olsun kazananin MHP olacagini vurgulayan Yilmaz, “Ekibimle birlikte çalismalarimizi ara vermeden sürdürüyoruz. Mevcut sartlarin degismesi gerektigini düsündügümüzden simdiye kadar yapilmislarin disinda yapilmasi gerekenleri yapmak adina bu yola çiktik. Uzun süredir kongreye hazirlaniyoruz. Ekibimle beraber uzun süren çalismalarimizin sonuna gelmis bulunmaktayiz. Kongre süreçleri her zaman MHP için senlik havasinda sonuçlanmistir. Bizimle beraber MHP bu kongreden daha çok güçlenerek çikacaktir. Kazanan MHP, kazanan ülkücü hareket, kazanan Karaman olacaktir” dedi.
Avukat Oktay Yilmaz Kimdir:
1976 yili dogumlu olup Atatürk Üniversitesi Erzincan Hukuk Fakültesi bitirerek avukatlik meslegine basladi. 2006-2009 yillari MHP Karaman Il Baskan Yardimciligi, 2010-2012 yillari arasi Karaman Barosunda disiplin kurulu üyeligi, 2012-2014 yillari arasi Karaman Barosunda genel sekreterlik, 2009-2015 yillari arasi iki dönem MHP merkez ilçe baskanligi yapan Oktay Yilmaz, halen Karaman Baro baskanligi görevini yürütüyor. Merkez ilçe baskanligi yaptigi 7 yilda girdigi her seçimden partisinin oyunu artirarak çikan Yilmaz evli ve 1 çocuk babasidir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284