MHP Il Teskilatindan Akgün’e Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Il Teskilati baskan ve yöneticileri, Ak Parti Milletvekili Mevlüt Akgün’ü Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makaminda ziyaret etti.

 MHP Il Teskilatindan Akgün’e Ziyaret

Il Baskani Oktay Yilmaz, Merkez Ilçe Baskani Mahmut Ünüvar, Ayranci Belediye Baskani Yüksel Büyükkarci ve parti yöneticileri Durmus Yildizbas, Hasan Hüseyin Deniz’den olusan MHP Karaman heyeti, katildiklari MHP Grup toplantisi sonrasi Milletvekili Akgün’le görüstü.

MHP Karaman teskilati olarak yaklasan seçimler öncesi gerek aday adayliklari gerekse parti çalismalari hakkinda bilgi alis verisinde bulunmak üzere grup toplantisina katilma karari aldiklarini söyleyen Il Baskani Oktay Yilmaz, ‘’Burada çalismalari yerinde görmenin verdigi birikim sahada elimizi kolaylastiriyor. Böylelikle atilan her adim genel merkez ve parti teskilatlari ile uyumlu ilerliyor” dedi.
Ziyaretten memnun oldugunu belirten Akgün, “Karamanli siyasetçilerin meclis grup toplantilarina katilmalari ve partilerinin çalismalarini yakindan takip etmeleri oldukça önemli. Böylelikle her gelisme yerinde, kaynagindan ögrenilip Karaman’da sahada anlatiliyor. Hal böyle olunca bilgi kirliligi ve dedikodular inandiricilik kazanmamis oluyor. Karamanli biri olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde hemserilerimi uzun yillar temsil etmenin mutlulugunu yasadim. Nitekim o görevin verdigi sorumlulukla mecliste olan her çalismayi, her kanun degisikligini an be an Karamanlilarla paylastim. Böylelikle beyinlerde çalismalar hakkinda güncel bilgiler olusmasini saglamaya çalistim. O bakimdan sizlerin meclis çalismalarini takip etmenizi önemsiyorum” dedi.
Karaman siyaseti ve adayliklarin konusuldugu ziyaret yaklasik 30 dakika sürdü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284