MHP Merkez Ilçe Baskanligina Ünüvar Seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Merkez Ilçe Kongresi hafta sonunda yapildi. Seçimlere Mahmut Ünüvar baskanligindaki tek listeyle girildi.

 MHP Merkez Ilçe Baskanligina Ünüvar Seçildi

Yunus Emre Konferans Salonunda gerçeklesen kongreye MHP Merkez Yürütme Kurulu üyesi Hikmet Bekil, MHP Il Baskani Ismet Ilmi Hatipoglu, Ülkü Ocaklari Il Baskani Latif Pulcu, CHP Parti Meclisi üyesi Ahmet Ertugrul, CHP Il Baskani Mustafa Cem Kagnici ile partili delegeler katildi.

Seçimlere tek listeyle giren Mahmut Ünüvar yaptigi konusmaya kendisini tanitarak basladi. Ünüvar, “Partide yeni yüzler, genç insanlar görmek istiyoruz. Partinin tekrar eski gücüne kavusmasinin da bu sayede olacagini düsünüyorum. Bu yüzden adayligimi koydum. Herkes için hayirli olsun. Kimseye ön yargili degilim. Genel ve yerel seçimlerde yapilan yanlislarin giderilmesi gerekiyor. Amacim partimi bir adim daha ileriye tasimaktir” dedi.
Halen MHP Merkez Ilçe Baskanli gini sürdüren Baro Baskani Avukat Oktay Yilmaz da önümüzdeki günlerde yapilacak olan MHP Il Baskanligina seçilecegi bilgi edinildi.
Yapilan konusmalarin ardindan oylamaya geçildi. Oyla sonunda MHP Merkez Ilçe Yönetimine su isimler seçildi. Mesut Gür, Hasan Hüseyin Deniz, Seref Özkor, Ekrem Akkaya, Suayip Koçak, Yusuf Akpinar, Ferruh Ertekin, Mustafa Dural, Osman Pinar, Memis Gönen, Rafet Nas, Ismail Kahraman, Baram Ali Hotamisli, Erkan Uysal, Metin Karaman, Hüseyin Yildirim ve Sabri Orhan.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284