MHP’nin Belediye Baskan Adayi Ali Pinarbasi Oldu

30 Mart’ta yapilacak olan yerel seçimlerde ilimizden Milliyetçi Hareket Partisi’nin Belediye Baskan adayi Ali Pinarbasi oldu.

MHP’nin Belediye Baskan Adayi Ali Pinarbasi Oldu

MHP Il Baskanligi genisletilmis Il Divan toplantisinda belediye baskanligi aday adayligi için basvurusunu yapan 18. dönemde parlamentoda milletvekili olarak görev yapan Ali Pinarbasi, Karaman’a hizmet için aday oldugunu söyledi.
Toplantiya MHP Il,ilçe yöneticilerinin yani sira belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve partinin önde gelen isimleri katildi.
MHP Il Baskani Ismet Hatipoglu yaptigi konusmada yogun katilimlarindan dolayi bütün partililere tesekkür ederek Türkiye’nin içerisinde ki durumu degerlendirerek önümüzdeki yerel seçimlerin ne kadar önemli oldugunu ifade etti.
Yapilacak yerel seçimlerde ise Milliyetçi Hareket Partisi olarak Belediye Baskanligini kazanmak için gerekli alt yapi çalismalarini tamamladiklarini belirterek her kesimden yogun ilgi ve teveccüh gösterilen güçlü adaylarla seçimlere gireceklerini ve bu seçimleri kazanacaklarini söyledi.
Belediye baskanligi için adaylik basvurusunda bulunan Ali Pinarbasi ise bir dönem milletvekilligi yaptigini söyleyerek “Diger vekillerin yaptigini yapmadim. Karaman’da sizlerle beraber olmayi tercih ettim. Yillarca Karaman’a hizmet ettim bir defa daha hizmet etmeye geldim” diyen Pinarbasi’ya partililer büyük teveccüh gösterdi.
Il Baskani Ismet Hatipoglu ise kapanis konusmasinda 30 Marttaki seçimlerde çok iddiali olacaklarini belirterek Karaman merkezle birlikte ilçe ve belde belediyeliklerini kazanacaklarini ve Karaman il genelinde on bir belediyenin on birini de kazanacaklarini belirterek seçim startini verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284