Milletvekili Adayi Seker: `Esnafa Sahip Çikmak Halka Sahip Çikmaktir”

AK Parti Karaman 2. Sira Milletvekili Adayi Dr. Recep Seker, seçim çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

 Milletvekili Adayi Seker: `Esnafa Sahip Çikmak Halka Sahip Çikmaktir”

Esnaf ziyaretlerde sirasinda konusan Milletvekili Adayi Dr. Recep Seker, "Esnafimiza sahip çikmak aslinda halkimiza sahip çikmaktir. Biz yillardir esnafimizin derdini sorununu birlikte yasadik ve çözümü konusunda tüm imkanlarimizi kullanarak çalistik. Bugün geldigimiz noktaya esnafimiz sayesinde geldik. Esnafimizla birlikte Karaman’in gelismesi için çalismaya devam edecegiz. Biz seçimler sirasinda görünüp seçimden sonra kaybolan siyasetçilerden degiliz. Siyaseti esnafimiza, halkimiza ve sehrimize hizmet araci olarak görüyorum. Daha iyi hizmet edebilmek için siyasete atildim. Emegi ile geçinen, beni benimseyen, vefa gösteren, sahip çikan, esnafimizin sorunlarinin çözümü için emek harcamak en büyük onurumdur” dedi.

''BIZLER GÖNÜLLERE KÖPRÜ YAPMAK IÇIN BURADAYIZ''
Karaman'a her alanda daha iyi hizmet verebilmek için AK Parti’nin bütün teskilatlari olarak, geçmiste oldugu gibi bundan sonraki dönemlerde de gece gündüz çalisacaklarini vurgulayan Seker, “Sizlere yapacagimiz altyapi ve üst yapi projeleri gibi isler zaten bizim görevlerimiz. Bizler gönüllere köprü yapmak için buradayiz, bizler yatirimlarin yaninda ask için, muhabbet için, halkimizla yürüyüp çay içmek için buradayiz. Bu kapsamda esnaf kardeslerimizle bir araya geliyor, onlarin sorunlarini dinliyoruz. Esnaflarimizin bizlere ve partimize gösterdigi teveccüh bizleri onurlandirdi. Esnafimizin bu yogun ilgi ve alakasi 7 Haziran’da sandiklari AK Parti oylariyla doldurup tasiracak. Istikrarin sürmesi, Türkiye’nin ve Karaman’in büyümesi ve daha da gelismesi için vazgeçilmez önem tasimaktadir. Biz halkimizin bu noktada AK Parti’ye gereken destegi verecegine inaniyoruz. Esnaf ve vatandaslarimiza bizlere verdikleri desteklerinden dolayi tekrar tesekkür ediyoruz” seklinde konustu.
AK Parti Karaman Milletvekili Adayi Dr. Recep Seker, esnaflara hayirli isler dileklerinde bulunarak ziyaretlerini sonlandirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284