Milletvekili Akgün’den Dernek Ziyareti

AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Mutlular Dayanisma ve Kültür Dernegini ziyaret ederek dernek baskani ve üyeleriyle görüstü.

Milletvekili Akgün’den Dernek Ziyareti

AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Mutlular Dayanisma ve Kültür Dernegini ziyaret etti. Ziyarette dernek baskani Durmus Atas ve üyeleri, milletvekili Akgün ile sohbet ederek bilgiler verdi. Dernek Baskani Atas, "Sadece 2012 yilinda Mut'ta ikamet eden ve Karaman'da saglik hizmeti almis 27 bin 616 kisi var. Karaman ve Mut egitim, saglik, ticaret ve diger bütün sektörlerde iç içe, kültürler birlesik. Her geçen gün akrabaliklar çogaliyor. Biz de Karaman'da Mutlu vatandaslarimiza her türlü sorunlarinda yardimci olmaya çalisiyoruz. Çesitli etkinlikler, kampanyalar düzenliyoruz" dedi.
Milletvekili Mevlüt Akgün de, Mut'un Karaman'a baglanmasi için geçmisten bu yana çalismalarinin oldugunu belirterek, "Bu konuda geçmiste Meclis'e bir önerge de sunmustum. Çesitli lobi faaliyetlerimiz oldu. Mut halkinin Karaman'a baglanmak istedigini biliyoruz. Çünkü ürününü Karaman'da satiyor, alisverisini Karaman'da yapiyor. Saglik hizmetlerini Karaman'dan aliyor. Mut'un Karaman'a baglanabilmesi için her türlü çalismayi yilmadan yapacagiz" diye konustu.
Ziyaretin sonunda dernek baskani Durmus Atas, Milletvekili Mevlüt Akgün'e plaket verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284