Milletvekili Elvan: “Hakkimda Karalama Ve Yipratma Kampanyalari Baslatanlar Adalet Önünde Hesap Verecek”

Ilimiz Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani Lütfi Elvan, internet dünyasinda ve bir takim basin yayin organlarinda isminin kullanilarak yapilan yazi ve yorumlarin gerçekten ve yasal dayanaktan yoksun iddialar oldugunu söyledi.

Milletvekili Elvan: “Hakkimda Karalama Ve Yipratma Kampanyalari Baslatanlar Adalet Önünde Hesap Verecek”
Elvan yaptigi yazili açiklamada, “Son zamanlarda özellikle internet dünyasinda ve birtakim basin yayin organlarinda ismim kullanilarak yapilan yazi ve yorumlarda yayinlanan gerçege aykiri ve yasal dayanaktan yoksun iddia ve yorumlara iliskin olarak kamuoyunun dogru bilgilendirilmesi amaciyla asagidaki açiklamalarin yapilmasi zorunlulugu hasil olmustur. anal dünyanin genis ifade hürriyetine imkan veren büyülü dünyasina, bazi kisi yada guruplarca, hakaret edilen yada yalan yanlis yorumlarla kisilerin onur ve sahsiyetiyle oynanan bir hava vermeye çalistiklari gözden kaçmamaktadir. endi görüs ve düsüncelerini yine kendi nam ve adi altinda ifade etme cesareti gösteremeyen birtakim kimselerin sahte isimlerle veya baskalarinin adini kullanarak yaymaya çalistiklari görüsler bu kimselerin ruh halini de ortaya koymaktadir. Cesurca inandigini ortaya koyamayanlar baska isimlerle bunu yaptiklarinda çok mu cesaretli davrandiklarini düsünüyorlar acaba? on günlerde birtakim dost ve arkadaslarimin uyarisi ile adimi çagristiran bir twitter hesabi oldugunu ögrenmis bulunmaktayim. Kim ya da kimlerce olusturuldugunu bilmedigim bu sanal hesap ile ilgili adim kullanilmak suretiyle hem sahsi hem de temsil ettigim siyasi kimligim karalanmaya çalisilmaktadir. @lutvelvan sahte kullanici adi ile tamamen adim ve siyasi kimligim üzerinden bir yipratma çalismasi yapilmaya ve iyi bilinen ve takdir edilen tavir ve davranislarim kamuoyunun ve siyasi çevrelerin nezdinde yanlis anlamalara sebebiyet veren ifadeler ile karalanmaya baslanmistir. Yalan, yanlis ve kasitli olarak tertip edilen ve internet dünyasinda yayinlanan birçok haber ve yorum da bu sahte kullanici adi ile tüm Türkiye kamuoyuna ulastirilmakta ve söz konusu takipçiler sahte @lutvelvan kullanicisinin sahsima ait oldugu kanisi ile yanlis bilgilendirilmektedir.
Bugüne kadar herhangi bir sekilde internet sanal dünyasinda ve sosyal medyasinda kendi adima bir hesabim olmadigi gibi bu konuda herhangi bir girisimim de olmamistir. Fakat son zamanlarda 23. ve 24. dönem Karaman Milletvekili olmam, siyasi bir kimligi temsil etmem hasebiyle adima birtakim sahte hesaplar açilmis, söz konusu kimligim üzerinden karalama ve yipratma kampanyalari baslatilmistir. Karaman basta olmak üzere, tüm Türkiye kamuoyunda herkes tarafindan bilinen ve hiçbir surette kimsenin inkar edemeyecegi siyasi durusum ve temsil ettigim kitlenin hukuku adina tüm bu olan olaylari kabul etmem mümkün degildir. Ayrica, siyasi kimligimin ötesinde, onur ve haysiyetime yönelik bu saldiriyi gerçeklestirenlerin, yüce adalet önünde hesap vermesini saglayacak tüm girisimleri baslatmis bulunmaktayim ve söz konusu kisi yada kisilerin mutlaka cezalandirilacaginin da bilinmesini özellikle isterim. Bu tip saldirilar, kim adina yapilirsa yapilsin yapanlarin yanina kar kalmayacaginin ve bu manada yasalarin bu tür eylemelere karsi öngördügü yaptirimlarin uygulandiginin kamuoyunca da bilinmesi, toplumun adalete olan güvenini de perçinleyecektir” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284