Milletvekili Elvan’dan Vali Koca’ya Ziyaret

Ilimiz Valisi Murat Koca’ya hayirli olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Karaman Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyon Baskani Lütfi Elvan, Türkiye, dünyanin parlayan yildizi, Karaman ise Türkiye`nin parlayan yildizi olacak dedi.

Milletvekili Elvan’dan Vali Koca’ya Ziyaret
Vali Murat Koca'ya hayirli olsun ziyaretinde bulunan Lütfi Elvan,"Valimiz çok deneyimli birisidir. Içisleri Bakanligi’nda önemli görevlerde bulundu. Yerel yönetimlerle ilgili her seyi çok iyi biliyor. Bu Karaman adina bir sanstir ve hep birlikte basari için çalisacagiz. Karaman'da ciddi alt yapi eksikleri var, bunlari tamamlamak için çaba sarf ediyoruz. Henüz istedigimiz esige ulasamadik, onu astigimiz anda hedefe vardik demektir. Türkiye nasil dünyada parlayan bir yildiz ise Karaman'da Türkiye'nin parlayan yildizidir. Bizler mesai mefhumu gözetmeden çalisiyoruz, daha çok çalisacagiz ve Parlayan il Karaman'i ortaya çikartacagiz. Biz simdiye kadar günü kurtaran politikalar içinde olmadik, bundan sonrada olmayiz. Plan ve program çerçevesinde hareket ediyoruz. Alt yapiniz güçlü olmazsa, bir sey yapamazsiniz. Önümüzdeki dönem Karaman'in çehresinin degistigine herkes sahit olacaktir dedi.
Vali Murat Koca’da ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, Karaman'a el birligi içinde hizmet edeceklerini ve kendisinin orkestra sefi gibi aksayan noktalarda devreye girecegini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284