Milletvekili Konuk: Kazandirilan Her Eser, Milletimizin Gelecek Bayramlari Eli Genis, Gönlü Ferah Geçirmesinin Teminatidir

AK Parti Karaman Milletvekili ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Baskani Recep Konuk Ramazan Bayrami dolayisiyla yayinladigi kutlama mesajinda; “Rahmet ve bereket ayi bir Ramazan’i daha idrak edip, bayrama erismenin bahtiyarligini yasiyoruz. Bir yandan Bayram sevinç ve coskusunu yasarken bir yandan da Ramazan Ayi’nin yaydigi manevi huzur iklimi ve bu ay vesilesiyle doyasiya teneffüs ettigimiz hosgörü, yardimlasma ve dayanisma havasinin bayramdan sonra da üzerimizden hiç eksilmemesini temenni ediyoruz” dedi.

Milletvekili Konuk: Kazandirilan Her Eser, Milletimizin Gelecek Bayramlari Eli Genis, Gönlü Ferah Geçirmesinin Teminatidir

Ramazan Bayrami dolayisiyla bir kutlama mesaji yayinlayan AK Parti Karaman Milletvekili ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Baskani Recep Konuk, “Bayram günleri bizim için özel ve özellikli günlerdir. Bayramin manasi üç, bes günlük fasilasiz tatil degildir. Bayram günlerinde yasanan sevinç ve cosku nefis terbiyesinden alin akiyla çikma coskusundan ibaret de degildir. Biz millet olarak bayram günlerini darginliklarin son buldugu, yakin uzak herkesin kardeslik hukukuyla birbirine sarildigi, bayram tebrikini vesile kilarak içten kucaklastigi günler olarak anlariz. Biz bayramlari, hosgörüyle bezer, huzur iklimi ile taçlandiririz. Biz bayramlari birligimizi ve bütünlügümüzü kuvvetlendirecek özel günler olarak kabul ederiz. Biz bayramlarda sevgimiz gibi eldekini de paylasir, milletçe dayanisma ve yardimlasmanin manevi hazzini tadariz. Biz bizim manevi cografyamizda her sene her iki bayramda da taze bir baslangiç yapar, hosgörü ve karsilikli muhabbet iklimini doyasiya teneffüs ederiz. Biz bayramlarda kuzeyinden güneyine, dogusundan batisina yurdun dört bir yaninda ayni duygu bütünlügünde bulusur, ayni manevi havayi teneffüs eder, ayni sevinç, cosku, heyecani yasar, duygu ortakliginda bulusuruz” ifadesini kullandi.
Farkliliklarin üstüne perde çekerek milyonlari ayni duygu ikliminde bulusturan, milyonlarin hem diliyle hem kalbiyle tanidik tanimadik bütün kardesleri için ayni iyi dilek ve temennilerde bulunmasini, bir bütün olarak ülkemizin semalarinda iyilik ve hosluk seslerinin ayni anda tek ses olarak yükselmesini saglayan bir Bayrami daha idrak ederken, Ramazan ayi münasebetiyle girdigimiz manevi iklimin tezahürü olan hosgörü, yardimlasma ve dayanisma hasletlerimizi ne fert olarak ne millet olarak unutmamamiz, bu hasletlerimizden bir adim dahi geri atmamamiz gerektiginin de farkindayiz diyen Recep Konuk söyle devam etti:
“Bizler Ramazan’in manevi iklimini on iki aya yaymaliyiz. Yaymaliyiz ki, bu topraklarda hiçbir ana-baba evladi için gözyasi dökmesin. Yaymaliyiz ki, yokluk hiçbir annenin ve babanin boynunu bükmesin. Yaymaliyiz ki bayramlar, bila istisna tüm çocuklar tarafindan ve hiçbir çocugumuzun yüzünde yoklugun ve yoksullugun hüznünden eser olmaksizin onlarin mutlulugu ve nesesiyle, daha coskulu kutlanabilsin. Bu anlam ve mana ikliminin devami konusunda hem inancimiz tamdir hem de bu iklimin tesisi konusunda sergiledigimiz gayrette kararliligimiz yüksek, attigimiz adimlar saglamdir. Bu inancimiz ve gayretimiz idrak ettigimiz Ramazan ayinda milletimizin sergiledigi erdem, tezahür ettirdigi yardimlasma örneklerinden kuvvet almaktadir. Milletimizin bu ay içerisinde gösterdigi asaletin ve yüksek suurun bir sonucu olarak, yoksullara, düskünlere yönelik olarak her yerde yardimlasmayi ortak bir tavir olarak tezahür ettirmesi, ayni ezanin altinda, ayni kibleye yönelerek ve karsilikli ayni hayir dualarini ederek ve ayni degerler etrafinda kenetlenerek ülkemizin her tarafina ortak bir manevi havayi teneffüs ettirmesi, bizim, bizi millet yapan baglarin ne kadar güçlü, derin ve kopmaz olduguna dair inancimizi pekistirmistir. Ramazan ayi münasebetiyle yasadigimiz bu manevi iklimin bizim cografyamizda ilelebet egemen olmasi en büyük temennimizdir. Bir baska temennimiz daha vardir, yoksula ve ihtiyaç sahibine yardim etmekten kimsenin imtina etmedigi ülkemizde, bizim gönlümüzden geçen; yardimlara ihtiyaç duyacak hiç kimsenin kalmamasidir. Bizim hem temennimiz hem de kesintisiz çaba ve gayretimiz bizim cografyamizin ve bizim milletimizin dünyanin en zengin, en müreffeh ülkesi ve milleti olmasi içindir.”
Konuk mesajinin son bölümünde sunlari kaydetti; “Bu dün böyleydi, bugün böyledir, yarin da bu gayret ve çaba kesintisiz sürecektir. Her bayram bir önceki bayrama göre daha çok millet evladinin, daha çok hanenin, daha çok evin, daha çok toplumsal kesimin bayramlari bayram gibi geçirmesi için üzerine düseni eksiksiz yapmis bir heyetin parçasi olarak, daha güçlü, daha zengin, daha müreffeh, daha itibarli, daha kudretli Türkiye iddiasindan asla taviz vermeyen ve bu iddiasina her sart ve kosulda sahip çikip millet için gögsünü siper eden ve refah toplumu olma hedefine giden yolda ülkemize büyük mesafeler aldirmis bir siyasi heyet olarak basarmis olmanin öz güveni ile bayramlarin daha bir bayram gibi yasanacagi, yokluk ve yoksullugun belinin her yil bir önceki yila göre daha çok kirildigi bir Türkiye hedefimize hizla ilerliyoruz. Biz sunu biliyoruz, bu ülkeye kazandirilan her eser, milletimizin elde ettigi her kazanim milletimizin gelecek bayramlari eli genis, gönlü ferah geçirmesinin teminatidir. Biz biliyor ve temenni ediyoruz ki, bu dik durus ve kararlilik bu topraklarin çocuklarinin istikbalini aydinlatacak, bu topraklarda yasanan her bayrama ayri bir tat ayri bir cosku katacaktir. Bu duygularla tüm hemsehrilerimin, üreticilerimizin, aziz milletimizin ve tüm inananlarin mübarek Ramazan bayramini tebrik eder, bu rahmet ve bereket günlerinin hayirlara vesile olmasini dilerim.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284